EVENT

Keihard Lachen - Kristel Zweers EA
13
mei
2017

Keihard Lachen - Kristel Zweers EA

  • Plaats:Zuiderkerkstraat 2, Zaandam
  • Locatie:Podium de Flux
  • Voorverkoop:€ 7,50
  • Deurverkoop:€ 12,50
  • Deur open:20:00
  • Aanvang:20:30

In mei hebben we weer een hilarische editie met grootheden als Kristel Zweers en Harry Glotzbach.

Kristel Zweers werd in 1976 geboren in het Gelderse dorpje Brummen. Ze kwam al vroeg in aanraking met het theater via de plaatselijke musicalvereniging.
Nadat ze de havo had afgerond ging ze auditie doen aan de Academie voor Expressie door Woord en Gebaar in Kampen (nu Zwolle) en werd daar aangenomen. Inmiddels is Kristel een succesvol comedian. Ze speelde mee met de Lamas en haar programma Onschuldig werd bijna een half miljoen keer bekeken op Veronica. Ook met haar shows Puur, Ruig en Tegenspraak heeft ze hoge ogen gegooid.

Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn  bizar grappige kijk op de wereld om hem heen. Harry gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd  geloofwaardig. Een bizar bezoek aan de Action, seksuele frustraties, vooroordelen over het hebben van rood haar, relatieruzies door tandpastadopjes, Yoga pogingen, de ondergang van de Panda, Steve Jobs in de hel, de hilarische pijn van het ouder worden, baantjes waar je je kapot voor schaamt, het komt allemaal aan bod met een flinke saus vileine humor eroverheen.  

Harry is vaste comedian bij het Comedy Cafe in Amsterdam waar hij meerdere malen per maand te zien isHarry is finalist van het Leids Cabaret Festival en winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival Comedy  Concours. Hij speelt al jarenlang op festivals als  Lowlands,  Paaspop, Laughing Matters, Night of Comedy, Puur Gelul, Comedy Knight, Utrecht International Comedy Festival, Laughing Blizzard (Parktheater Eindhoven) en het International Comedy Festival Rotterdam.