EVENT

Outline in color (Standby Records) - Scream Blue Murder UK (Stay Sick Recordings) - Nafearya
29
okt
2017

Outline in color (Standby Records) - Scream Blue Murder UK (Stay Sick Recordings) - Nafearya

  • Plaats:Zuiderkerkstraat 2, Zaandam
  • Locatie:Podium de Flux
  • Voorverkoop:€ 7,50
  • Deurverkoop:€ 12,50
  • Deur open:19:30
  • Aanvang:20:00

Drie, twee, één, klaar? Moshen maar! Op 29 oktober zullen de metalbands Outline in Color, Scream Blue Murder en Nafearya de versterkers op de proef stellen.

Outline in Color heeft zich in rap tempo geprofileerd binnen de post hardcore scene. In 2010 brachten ze hun eerste EP uit en in 2012 werd het debuutalbum Jury of Wolves gelanceerd. Onlangs hebben ze de plaat Struggleuitgebracht. New Noise Magazine dekt de lading van het album met de volgende woorden: manic, chaotic and desperately self-aware. De teksten gaan voornamelijk over de stuggle met het veliezen van controle. De balans tussen intensiteit wordt continu opgezocht met behulp van clean vocals, screams, poëtische teksten en heavy breakdowns. Outline in Color heeft zijn roots in Oklahoma, maar is klaar om Europa te bestormen met hun heavy, maar catchy metalsound.

Scream Blue Murder staat voor snoeiharde gitaren, feesten en moshen! Deze band brengt metal in de stijl van Bring Me The Horizon, Attila, Bury Tomorrow, Escape The Fate en Parkway Drive. Scream Blue Murder heeft voorprogrammas mogen verzorgen voor bands als Of Mice And Men, Cancer Bats en We Are The Ocean.

Nafearya betekent alles of helemaal niets. De band is het best te omschrijven als epic Dutch metal. Nafearya heeft al op diverse podia gespeeld, onder andere met internationale bands als RAN en Buried in Black. De band bestaat momenteel uit Enzo (Zang), Alex (Gitaar, Zang), Dave (Bas)en Lorenzo (Drums). Eerder dit jaar stonden ze in De Flux met Infantry en The Abandoned, tijdens het evenement 'Zaans Metaal'.