EVENT

Popschool tijdens open dag Muziekschool FluXus
20
mei
2017

Popschool tijdens open dag Muziekschool FluXus

  • Plaats:Westzijde 148, Zaandam
  • Locatie:FluXus Muziekschool
  • Deur open:14:00
  • Aanvang:14:30
  • gratis entree

Een instrument uitproberen, ontdekken wat je als (kleine) kunstenaar allemaal bij FluXus kunt doen, lessen proberen en genieten van (dans)optredens? Of gewoon kijken welke leuke, creatieve cursussen er allemaal bij FluXus worden gegeven? Het kan allemaal! FluXus houdt zaterdag 20 mei Open Huis op haar locatie op de Westzijde 148 in Zaandam.

Podium de Flux presenteert tijdens deze open dag haar Flux Popschool. De Flux Popschool gaat over de popcultuur in de breedste zin van het woord. Naast het spelen in verschillende soorten bandjes, kun je bij de Flux Popschool leren zingen, produceren, mixen en videos maken. De Senioren Rockschool en Robert Swijgman zullen op de FluXus muziekschool laten horen over wat voor talent de Flux Popschool beschikt.

Senioren Rockschool:

Muziek maken, leren spelen in een band, gezelligheid, op een podium staan en leeftijdgenoten (50+) ontmoeten? Dit zijn dé ingrediënten van de Senioren Rockschool. Judith Vonk en Monique Hendriks-Kee zijn de drijvende krachten achter de rockschool. Zij werken met geschoolde en ervaren muziekcoaches. Monique is tevens de zangcoach van de rockschool. Met haar zangexpertise & enthousiasme én het organisatietalent van Judith, staat de Senioren Rockschool garant voor blijvende kwaliteit.

aanvang 14:30

Robert Swijgman:

Ik begon op mijn 14de met gitaarspelen en volgde mijn gitaarlessen bij FluXus. In 2012 studeerde ik af aan het conservatorium en momenteel ben ik werkzaam als gitarist in veel verschillende bands en projecten. Ook geef ik al geruime tijd gitaarles en bandcoaching. Ik stel mezelf altijd open voor alle muziekgenres die er zijn, en ik heb me daar ook in verdiept. Van heavy rock tot catchy pop, van country tot klassiek en alles wat daartussen zit: bij mij kun je terecht om deze stijlen te leren!

aanvang: 15:15