Werken bij…


het podium van de Zaanstreek. DE FLUX is dé plek voor bandjes, uitgaan, DJ’s en dansen. Het kan alleen als jij ons komt helpen. We zoeken vrijwilligers voor de kassa, techniek, het promotieteam, klussers, bouwers en brekers en biertappers. Lijkt het je wat om onderdeel van het FLUX-team te worden?

Wat krijg je ervoor terug?

Je werkt in een klein, gezellig team en bent betrokken bij het opzetten van een nieuw podium. Als vrijwilliger doe je veel ervaring op, krijg je de nodige begeleiding en interne cursussen maar is er ook ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Je kunt veel van de programmering zien, gaat naar vrijwilligersborrels en krijgt natuurlijk een prachtig DE FLUX t-shirt.

Enthousiast? Mail ons!

Wie zoeken we?

Stages

DE FLUX zoekt regelmatig stagiaires, vooral op het gebied van publiciteit/ promotie en techniek. Interesse? Neem contact op!

Bar

Als barman ben je de spil van de avond, want jij tapt de biertjes. Je krijgt hiervoor van ons een IVA instructie en leert met de tap, de voorraad en de kassa om te gaan. Je werkt in een klein, leuk team en bent aanwezig bij allerlei optredens en feesten.

Licht- & Geluidstechniek

Je bent verantwoordelijk voor het licht of geluid van de avond en bent voor zowel publiek als artiesten onmisbaar. Je krijgt een interne cursus licht- of geluidstechniek en bent tijdens evenementen aanwezig en verantwoordelijk voor het klaarzetten, bedienen en opruimen van de installatie. (stage mogelijk)

Fotograaf

Podium de Flux is op zoek naar vrijwillige huisfotografen die op regelmatige basis foto’s willen maken van concerten en evenementen. Als huisfotograaf mag je aanwezig zijn bij alle concerten en evenementen in de Flux (mits het niet uitverkocht is). Je krijgt de kans bekende, excentrieke, talentvolle en opkomende artiesten te schieten en hiermee je portfolio uit te breiden. Als vrijwillige medewerker van de Flux krijg je daarnaast de mogelijkheid om je te ontplooien op diverse gebieden gedurende werkbezoeken en cursussen. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je tijdens je shift ook nog gratis consumpties (op basis van de uren die je werkt) en toffe crewkleding. Bij interesse graag mailen naar publiciteit@podiumdeflux.nl.

Kassamedewerker

Jij bent de eerste die iedereen ziet en dus het visitekaartje van DE FLUX. Jij zorgt dat iedereen naar binnen komt én netjes zijn kaartje betaalt. Ook help je bij het checken van de ID & leeftijd van de bezoekers.  Je werkt in een klein, leuk team op diverse avonden.

Avondcoördinator

Wij zoeken een avondcoördinator die verantwoordelijk is voor diverse productieavonden. Je bent verantwoordelijk voor openen en afsluiten, een goede gang van zaken op de avond zelf, voorraadbeheer, vrijwilligers, e.d. Diploma Sociale Hygiëne is een pré (in overleg evt. te behalen), verantwoordelijkheidsgevoel en enthousiasme een must. Je werkt in een klein, gezellig team aan het opzetten van een nieuw podium en doet veel ervaring op. Lijkt dit je wat? Neem dan contact op! 

Medewerker publiciteit

Wij zoeken een publiciteitsmedewerker die de promotie en publiciteit rondom het programma helpt uit te voeren of leuke acties kan verzinnen. Persberichten, nieuwsbrieven, flyeren, online agenda’s, sociale media, posters ophangen, bijhouden website, dankzij jou weet de hele Zaanstreek (en verder!) precies wat er in DE FLUX te doen is. Je werkt in een klein, gezellig team aan het opzetten van een nieuw podium, ziet veel van de programmering en doet veel ervaring op. Ben je enthousiast? Mail ons! 

Programmering

Lijkt het je leuk om mee te werken aan de programmering van DE FLUX? Heb je veel ideeën? Woon je in de Zaanstreek? Ben je max. 25 jaar oud en heb je tijd om maandelijks aanwezig te zijn bij vergaderingen? Dan zijn we opzoek naar jou!

Als onderdeel van de jongeren-programmacommissie denk je actief mee bij het bedenken van nieuwe concepten en avonden voor in DE FLUX. Heb je altijd al je steentje willen bijdragen in de programmering? Meld je dan snel aan via programmering@podiumdeflux.nl

VJ

Kun jij een avond een extra impuls geven met jouw visuals? Laat het ons weten en toon jouw VJ-skills aan de rest van het Zaanse uitgaanspubliek!

Klussen

We zoeken altijd mensen voor verschillende klussen in en aan het pand.

Vind je het leuk om af en toe te komen helpen? Graag!

————————————————————————————————
VACATURE
Gezocht: Presentator/Presentatrice

Licht, camera, actie!

Podium de Flux is hét pop- en cultuurpodium van de Zaanstreek. Uitgaan, live muziek, DJ’s, dansen en meer in het centrum van Zaandam. Wij zijn op zoek naar een presentator/presentatrice die het leuk vindt om bekende en opkomende artiesten te interviewen en ons vaste gezicht wil worden.

Werkzaamheden:
– Interviews aankondigen en artiesten inleiden
– Bekende en opkomende artiesten interviewen
– achtergrondinformatie bestuderen ter voorbereiding van programma’s en interviews
– Interviewvragen opstellen- commentaar leveren bij muziek en evenementen

Wat vragen wij:
-Je bent woonachtig in omgeving Zaanstad
– Je bent vernieuwend, innovatief en creatief
– je bent in staat om te werken bij verschillende soorten muziekgenres (HipHop, Metal, Rock etc.)
-je bent vasthoudend en een doorzetter
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
– Beheersing van de Engelse taal (pre)
-Je bent op oproepbasis beschikbaar

Wat bieden wij:
-Gratis toegang tot al onze evenementen
-Serieuze ruimte voor jouw creativiteit
-Een tweede thuis waar je jezelf kunt en moet zijn
-Werkbezoeken aan andere podia
-Een mooie aanvulling voor op je CV

Zie jij jezelf al helemaal voor de camera staan? Stuur dan een leuke video van maximaal 1 minuut waarin je jezelf voorstelt en ons laat weten waarom jij de persoon bent naar wie wij op zoek zijn. De video kun je mailen naar: publiciteit@podiumdeflux.nl met als onderwerp ‘ZOEK NIET MEER VERDER’ en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!