Contact en ROUTE

ADRES

Hemkade 48
1506 PS Zaandam

CONTACT

Heb je een vraag? Stuur een mail naar info@podiumdeflux.nl of stuur je bericht via FB messenger service: www.facebook.com/podiumDEFLUX/

Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vlak voor aanvang en tijdens een show zijn wij telefonisch of via de app te bereiken op telefoonnummer: +31611326991 

Alleen voor zeer dringende vragen kan je ons tijdens kantooruren bereiken via 075-6356111

Email

Algemeen: Info@podiumdeflux.nl


Techniek: Techniek@podiumdeflux.nl

Programmering: Programmering@podiumdeflux.nl


Productie: Productie@podiumdeflux.nl


Publiciteit: Publiciteit@podiumdeflux.nl

Route

Podium DE FLUX is goed bereikbaar met de auto. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Kom je vanuit de Coentunnelweg gereden dan volg je de N516 tot over de Doctor J.M. Den Uylbrug. Ga over de brug bij de stoplichten naar links om vervolgens bij de rotonde naar rechts te gaan. Volg deze weg gedurende 350 meter en ga linksaf. Ga aan het einde van deze weg door het zwarte hek en ga rechtsaf, na 130 meter bevindt DE FLUX zich aan de linkerzijde.

Kom je vanaf station Zaandam volg dan de weg tot aan de rotonde bij de Symon Spiersweg en ga rechtsaf. Volg deze weg gedurende 350 meter en ga linksaf. Ga aan het einde van deze weg door het zwarte hek en ga rechtsaf, na 130 meter bevindt DE FLUX zich aan de linkerzijde.

Kom je met de fiets vanuit station Zaandam volg dan het fietspad langs de N203 richting de Hempont. Ga bij de rotonde bij de Symon Spiersweg (voorbij de Praxis) rechtsaf en volg deze weg 350 meter, ga vervolgens linksaf. Aan het einde van de weg bevind zich een zwart hek waar je doorheen moet, ga rechtsaf en na ongeveer 130 meter bevindt DE FLUX zich aan de linkerzijde.

Amsterdam Hempontplein – Hembrugterrein (5 a 10 min loopafstand FLUX) Deze GVB-veerdient vaart tussen het Hempontplein (Amsterdam West) en Zaandam over het Noordzeekanaal. De veerdienst vaart 24 uur per dag: pont 909 (overdag) en 913 (‘s nachts). Voor voetgangers, (brom)fietsers en ander langzaam verkeer is deze veerdienst gratis. Auto’s, motoren kunnen tegen betaling met de pont mee. Kijk voor meer informatie en actuele vaartijden op GVB.nl.

Geverifieerd door MonsterInsights