12-JAN

GARE DU NORD - UITVERKOCHT

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerstraat 2

ENTREE

UITVERKOCHT

Deur open

22:00 uur

Aanvang

22:30 uur

Podium de Flux mag op 12 januari 2018 een wereldact ontvangen. De zes-koppige Nederlandse live band Gare du Nord staat al acht jaar garant voor volle zalen en een full energy uptempo show. Met ruim zestig shows per jaar is Gare du Nord live uitgegroeid tot een spetterende live-band met als stralend middelpunt de van oorsprong Italiaanse zangeres Dorona Alberti.

De band verkocht 500.000 albums en ontving in 2014 drievoudig platina voor de albums Sex 'n' Jazz en Love For Lunch. Gare du Nord staat als enige Nederlandse band onder contract bij het New Yorkse Blue Note Records label en scoorde internationaal met hits als Marvin & Miles, Beautiful Day, Pablo's Blues en You're My Medicine, opgenomen met soullegende Marvin Gaye.

Eerder dit jaar bracht Gare Du Nord de legacy editie van het alom bekroonde album ‘Sex ’N Jazz’ uit. De plaat bevat elementen van jazz, soul, een uniek stukje Motown-sound, delta blues en natuurlijk de aan lounge jazz ontsproten chillstijl samen in een warme smeltkroes van vleselijk en geestelijk welbehagen, aldus Hifi.com.

Dit concert is gelinkt aan FluXus By Night. FluXus by Night is het Open Huis in FluXus (Centrum voor de Kunsten), Klaas Katerstraat 7b in Zaandam.Cursisten en docenten presenteren zichzelf in workshops, optredens en voorstellingen. Ga je naar FluXus by Night? Dan kan je een actieticket kopen door de actiecode FLUXUSBYNIGHT in te vullen bij het afrekenen van je kaartje. Je krijgt hiermee €5 korting. Vergeet geen stempel op te halen bij FluXus. Met deze stempel kom je met een actieticket binnen bij het concert.