03-FEB

LILIAN VIEIRA GRUPO - SAMBA FEVER - (TRY OUT SHOW)

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Voorverkoop

€ 8,75 (incl. fee)

Deurverkoop

€ 10

Deur open

21:00 uur

Aanvang

21:30 uur

Voorjaar 2018 tourt Lilian Vieira Grupo met het programma Samba Fever door de theaters in Nederland. Vanavond geeft de groep een exclusief voorproefje van deze muziektheatershow in het teken van de samba!

De samba is bijna net zo oud als Brazilë zelf. Iedereen kent de samba van de opzwepende trommelritmes en het Braziliaanse Carnaval met haar schuddende billen en snelle danspassen.

De samba is de moeder van de Braziliaanse muzieksoorten. Samba is eigenlijk een verzamelnaam voor de verschillende muzieksoorten ontstaan uit de ritmes die de Afrikaanse slaven meenamen. Elke nieuwe cultuur die erbij kwam in Brazilië bracht nieuwe elementen en gaf de samba een ander gezicht en sfeer door gebruik van nieuwe instrumenten, ritmes en het ontstaan van nieuwe dansen. Van de traditionele samba de roda, samba pagode, samba enredo, disco samba, samba soul, sambolero, bossa nova en zo verder.

Lilian Vieira Grupo laat je in Samba Fever de metamorfose van de samba door de eeuwen heen horen. Een avond waarbij je niet stil kan blijven staan!

Lilian Vieira geeft 's middags ook een zang/samba workshop. Kopieer deze link in je browser voor meer info: http://www.podiumdeflux.nl/event/id/162121/ Voor het concert + de workshop zijn actietickets verkrijgbaar voor €13,25. Klik op de button 'tickets' om deze optie te selecteren.

Met de Fluxus Family and Friends pas kan je voor €3,75 naar binnen. Vul bij het kopen van de tickets de actiecode FAMILY in en vergeet op de dag van de show niet je pas mee te nemen.