23-JUL

DEATH ALLEY - PACESHIFTERS - NEED (HALTPOP - FLUX OP LOCATIE)

Locatie

Haltpop

Plaats

Burgemeester J. de Boerpark

Deurverkoop

Deur open

13:00 uur

Aanvang

13:30 uur

Na vele succesvolle edities, zal Haltpop ook dit jaar weer neerstrijken in Assendelft. Haltpop is hét alternatieve muziekfestival van de Zaanstreek met een aanbod van zowel lokale als internationale live-acts. Dit jaar verwelkomt Haltpop Death Alley, Paceshifters, Need, De Hardheid, Rene SG, De Stokers, The Shenanigans, Fucking Virgins en Destructive Penguins.

De muziek van Paceshifters kan omschreven worden als een mix tussen endorfine, dopamine, adrenaline en een kleine dosis testosteron. Rauw, maar ook catchy en toegankelijk, verontrustend, maar ook aangenaam. Paceshifters heeft inmiddels op de meest prestigieuze festivals gestaan, waaronder Exit, Groezrock, Woodstock (Polen) en SXSW (US). Met het nieuwe album Waiting to Derail op zak, zal Paceshifters de Nederlandse poppodia en festivals bestormen.

Death Alley is promopunk met een vleugje psychedelica. De band heeft in de afgelopen twee jaar in zowel Amerika als Europa steeds meer terrein gewonnen. Optredens op Hellfest, Desertfest, Roadburn en Noorderlslag behoren tot de highlights van hun carriere.

Combineer Danzig en The Wipers met het rauwe randje van The Stooges en je hebt NEED. De band bestaat uit ex-leden van bands als Brat Pack, Aux Raus, Local Spastics, Union Town en No Turning Back. In 2016 is het gelijknamige album NEED uitgekomen en wordt door Scene Point Blank bekroond als a lovely punk n roll record.

Voorverkooptickets (a €5) vanaf nu online te koop via: http://eventix.nl/event/20681