15-JUL

SEVN ALIAS, KEVIN & BOKOESAM - FLUX OP LOCATIE

Locatie

Naast NS station Zaandam

Plaats

Terrein Cultuurcluster

Deurverkoop

Deur open

15:00 uur

Aanvang

15:00 uur

Podium de Flux luidt de zomer in met dé hiphop artiesten van dit moment. Sevn Alias, Boekoesam en Kevin zullen op 15 juli op het toekomstige terrein van het Cultuurhuis een concert verzorgen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door MC Artiflexx en DJ Heartex. De dance crew ZSAlliance zal een showcase geven.

Sevn Alias

Sevn Alias is de man van het moment. De rapper maakt rauwe, grimmige straatrap die overal in Nederland uit de auto's pompt. In januari 2016 werd hij gelanceerd tot de #1 act van Noorderslag, afgelopen zomer deed hij daar nog een tweede ronde bij op alle grote festivals: zijn performances op o.a. Woo Hah en Lowlands waren gewoon legendarisch. Vorig jaar oktober heeft hij zijn debuutplaat Trap Grammy uitgebracht met gastbijdrages van Hef, Akwasi, Dutchavelli, Jairzinho, Kevin, Mason, I Am Aisha en GLOWINTHEDARK. Eerder dit jaar won het album Gate 16 waar zowel Sevn Alias als Kevin op staan, een Edison voor beste hiphop. Ook haalde Sevn het nieuws met het nummer Gass, wat de best bekeken Nederlandse hiphopvideo ooit is. Voor deze video heeft hij ook een Buma award in ontvangst genomen.

Bokoesam

Samuel Sekyere (Amsterdam, 17 november 1992), beter bekend als Bokoesam, is een Nederlands Ghanese rapper uit Amsterdam. In 2011 maakte Bokoesam zijn doorbraak op het internet. Na de videoclips 32 Levels en MC Biggah creëerde hij een hype met Boter Kaas en Eieren feat. Hakim en Jowy Rose. Deze track werd zo goed ontvangen dat hij vlak daarna werd gevraagd voor een grote reclame campagne van het NOC NSF met collega rapper Fresku en producer FS Green. Vorig jaar scoorde Bokoesam hoge ogen met hits als Djembé en Tonight (ft Shirak).

Kevin

Kevin begon met het schrijven van zijn eerste rapteksten in zijn lokale buurthuis. Zijn talent werd al snel opgemerkt door twee van de oprichters van Rotterdam Airlines. Onder de vleugels van Rotterdam Airlines bleef Kevin zich verder ontwikkelen en bracht meer nummers uit. In 2016 zet de rapper zichzelf op de kaart met zijn debuut single Op de block Ft. Emms van Broederliefde. Ook heeft hij in december, later dat jaar zijn debuut EP Kleine Versnelling uitgebracht. Na een dag stonden alle 9 nummers in de Spotify top 50 van Nederland en het project komt binnen op nummer 3 in de album top 100. Volgens Sevn is 2017 het jaar van Kevin, dus zeker a one to watch!

MC Artiflexx

Artiflexx werd is 1996 geboren als Thomas van den Eshof. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al veel ervaring opgedaan als DJ en MC. Op zijn 16de begon hij met het produceren van zijn eigen muziek. Vandaag de dag speelt hij menig evenement plat. Hij hoopt ooit op Tomorrowland of het Ultra Miami Festival te mogen spelen. Zijn levensmotto? "If you don't live for something, you'll die for nothing"

DJ HEARTEX

Jari van Harten (06-01-2001) ofwel DJ HEARTEX staat bekend als een talentvolle jonge DJ. Hij draait regelmatig in jongerencentra, clubs, scholen en op private partys. DJ HEARTEX staat bekend als een creatieve en veelzijdige DJ. Laat je meevoeren door een explosieve, energieke en bombastische set!

Dance crew ZSAlliance

ZSAlliance zal 15 juli een showcase geven! De Zolarsem Dance Generation is een van de bekendste Zaanse danscrews en tevens de officiële dancecrew van de HipHopformatie; de ZSAlliance. De crew, opgericht in 2016, bestaat voornamelijk uit Zaanse dansers die zowel binnen als buiten Nederland actief zijn. Bekende dansers van de crew zijn onder andere Suela Wilsterman & Boga Barbosa.