25-JUN

KEIHARD LACHEN MET TOM SLIGTING, ERIC VAN DER WOUDE EA

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerstraat 2

Deurverkoop

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:30 uur

In juni hebben we weer een hilarische editie met Tom Sligting en Eric van der Woude, Felix Heezemans en Fabian Franciscus.

Tom Sligting is een van de eerste comedians van Nederland met meer dan 2500 shows achter zijn naam. Heeft werkelijk op elke plek in Nederland gespeeld, Van schouwburg tot jongeren centrum, van kroeg tot Ziggo Dome en zelfs de Heineken Music Hall. Al meer dan 15 jaar is Tom de vaste headliner van het Comedy café, speelde op Lowlands en vele andere festivals. Elk jaar staat hij ook op zijn eigen zomer festival in Portugal samen met hoop collegas. Tom staat bekend als de energieke headliner die actualiteiten en publiek meeneemt in zijn verhaal. Alledaagse dingen die zo normaal leken, zie je nooit meer hetzelfde als je Tom zijn hersenspinsels hebt gehoord. Een comedy show van Tom is een positieve aanslag op je hersenen.

Eric van der Woude is al jarenlang een graag geziene gast op comedy-avonden in Nederland en België. In 2013 won deze droge Amsterdammer zowel de jury- als de publieksprijs van de Culture Comedy Award. Het juryrapport liet er geen misverstand over bestaan: Met zichtbaar gemak bespeelt Eric het gehele podium, zoekt en vindt hij op een natuurlijke wijze het publiek en varieert hij van de actualiteit, naar de subtiele woordgrap en weer terug naar zijn eigen belevingswereld. Ook was hij te zien in het RTL 4-programma The Comedy Factory.

Felix Heezemans is de winnaar van de Leids Cabaret Festival publieksprijs 2017. In 2011 heeft hij de jury- en publieksprijs van de Culture Comedy Awards en de publieksprijs van de Comedyslam gewonnen. Felix is geen onbekende in het vak en zal gegarandeerd een hilarische show weggeven.

Ook het vaste gezicht Fabian Franciscus is er weer bij. Afgelopen zomer was hij te zien in de hoofdrol van een commercial van Centraal Beheer Achmea / Barq. Dit seizoen staat hij in de Flux en gaat hij langs de theaters met de avondvullende voorstelling 'Vlafeest'. Verder heeft Fabian in de grotere comedy clubs van Berlijn, Stockholm, Londen en New York gespeeld. Hij heeft onder andere in de Comedy Store gespeeld, de bakermat van de Angelsaksische comedy.

Dit evenement is gratis voor FluXus kaarthouders. Let op: vol = vol. Wil je verzekerd zijn van een plekje, reserveer dan een plaatsje via publiciteit@podiumdeflux.nl.