20-JUN

POPSCHOOL PRESENTEERT: DRUMMERSVOORSPEELAVOND DRUMMERSLAB

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerstraat 2

Deurverkoop

Deur open

19:00 uur

Aanvang

19:30 uur

'Wat is er mooier dan jonge drumtalenten hun eerste stappen te zien maken op het podium van De Flux? De spanning, de kriebels, ouders, opa's en oma's met hun aaifoons. Dinsdag 20-juni 19.30 gaan we weer van start met onze jaarlijkse voorspeelavond van Drummerslab. Het resultaat van een seizoen lang oefenen, doorzetten, goed luisteren en een passie voor drummen! We presenteren o.a. Ilyas die met YouTube hype Cooperdrummer meespeelt (1 miljoen volgers op YouTube!) De leerlingen zullen meedrummen met tracks van o.a. Coldplay, Justin Timberlake en The Chainsmokers.'

Drummerslab is dé drumschool voor jong en oud in de Zaanstreek. Vanaf 2014 werkt Drummerslab nauw samen met Fluxus, centrum voor de Kunsten in Zaandam.

Drummerslab is een initiatief van drummer Jeroen Vrolijk, bekend van o.a. Silkstone, Hazes, Frans Bauer en Waylon. Met zijn drumschool richt hij zich op drumles, percussieworkshops en (Salsa)percussieles. Daarnaast heeft Drummerlab een eigen Sambaband en een slagwerkgroep uitsluitend bestaande uit jonge meiden.

Gedurende deze avond laten de leerlingen van Drummerslab hun nieuwe drumkunsten horen. Dit is dé avond om nieuw Zaans drumtalent te ontdekken!