02-JUN

JOTTEM! IS JARIG

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerstraat 2

Deurverkoop

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:30 uur

Op 2 juni viert Jottem zijn 22ste verjaardag en iedereen is uitgenodigd! Ter ere van de verjaardag zullen The Damned And Dirty, Infantry, Stug en The Fiscus een show weggeven.

The Damned and Dirty is een duo met een sterke voorkeur voor delta blues. Met hun albums wonnen ze drie jaar op rij de award voor Best Dutch Blues Cd (2012, 13 en 14), uitgereikt door de Dutch Blues Foundation. Kevin de Harde (zang/harmonica) en Micha Sprenger (gitaren/zang) vormen een uniek duo, doordat ze traditionele Amerikaanse blues weten te spelen met eigentijdse en spitsvondige teksten. Live staan ze als een huis met huilende slidegitaar, krachtige zang, smaakvolle fingerpicking en rauwe bluesharp. Op hun albums presenteren ze een breed palet aan verschillende muziekstijlen. Naast blues laten ze zich ook inspireren door de jazz, country en rock.

Infantry is een slamming death/thrashmetal band van eigen bodem. Deze Zaanse band is geen onbekende in het death metal circuit. Ze hebben meegedaan aan de Dutch Metal Battle en wonnen de publieksprijs. Infantry neemt een voorbeeld aan bands als Slayer, Kreator, Decapitated en Strapping Young Lad. Tekstueel grijpt de band terug op de duistere kant van het leven. Dood, verderf, perverse fantasieën en oorlog vormen de basis van het tekstueel fundament.

Stug is een geijkte Zaanse poprock band met een rooskleurige visie op de toekomst. Het heeft even geduurd tot de formatie is wat hij vandaag de dag is, maar Stug is klaar om je van je sokken te rocken!

Onder de zwoele zomerzon van 2016 kwam de Amsterdamse band the Fiscus tot leven, om vervolgens aan het begin van 2017 met haar eerste single op de proppen te komen. Gitaarpop op een bedje van roots-muziek, zorgvuldig gekerfd uit het hout van hun voorbeelden. The Fiscus uit Amsterdam wil je bij de spreekwoordelijke lurven pakken en je niet meer loslaten tot je met volle overgave over de dansvloer spartelt.