13-MEI

KEIHARD LACHEN - KRISTEL ZWEERS EA

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerstraat 2

Deurverkoop

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:30 uur

In mei hebben we weer een hilarische editie met grootheden als Kristel Zweers, Jeroen Pater, Jurg van Ginkel en Esther van der Voort.

Kristel Zweers werd in 1976 geboren in het Gelderse dorpje Brummen. Ze kwam al vroeg in aanraking met het theater via de plaatselijke musicalvereniging.
Nadat ze de havo had afgerond ging ze auditie doen aan de Academie voor Expressie door Woord en Gebaar in Kampen (nu Zwolle) en werd daar aangenomen. Inmiddels is Kristel een succesvol comedian. Ze speelde mee met de Lamas en haar programma Onschuldig werd bijna een half miljoen keer bekeken op Veronica. Ook met haar shows Puur, Ruig en Tegenspraak heeft ze hoge ogen gegooid.

Jeroen Pater maakt al meer dan 20 jaar comedy. Hij is oprichter van het Comedyhuis met een eigen comedyclub in het centrum van Utrecht. Hij is artistiek leider van het Utrecht International Comedy Festival en speelt daarnaast 200 optredens per jaar. De stijl van Jeroen is direct, anekdotisch en vol zelfspot.

Jurg van Ginkel is Stand-up comedian, journalist en presentator. Hij is al meer dan 10 jaar stand-up comedian in het Nederland en Engels. Ook is hij lid van het Comedyhuis in Utrecht, helpt hij bij het organiseren van Utrect International Comedy Festival en presenteert hij wekelijks een tv-programam op RTV Utrecht. Naast al deze activiteiten schrijft hij ook teksten (voor onder meer de Roast van Gordon op Comedy Central). Hij heeft een donker gevoel voor humor en deinst niet terug voor harde grappen en de actualiteit.

Esther van der Voort is de winnaar van de Internationaal Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014. Zij is een open boek en heeft geen geheimen. Veertig worden, scheiden, daten, opvoeden, instorten en weer opkrabbelen. Het leven is keihard en pijnlijk. Tenzij je weigert het zo te zien natuurlijk. Veertig is het nieuwe dertig, scheiden is een bevrijding en ach, dat opvoeden moet je ook niet zo serieus nemen. Zo kan het dus ook. . . . . Esther van der Voort, kom, kijk, en lach.

Dit evenement is gratis voor FluXus kaarthouders. Let op: vol = vol. Wil je verzekerd zijn van een plekje, reserveer dan een plaatsje via publiciteit@podiumdeflux.nl.