23-APR

THE BREW + TOSELAND (UK)

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerstraat 2

Deurverkoop

Deur open

19:00 uur

Aanvang

19:30 uur

THE BREW

Powerrock met invloeden uit de jaren 60/70, dat is The Brew! Ten eerste is daar de jonge gitarist Jason Barwick. Hij is een uitmuntende gitarist die door velen al is vergeleken met Jimi Hendrix en Jimmy Page. Daarnaast is er drummer Kurt Smith die slechts een jaartje ouder is dan Jason en die "The Bruce Lee of the Drum Kit" wordt genoemd. Tenslotte is er de ervaren Tim Smith - de vader van Kurt - die bas speelt en zingt. Bands als The Who, Led Zeppelin en Wolfmother hebben duidelijk hun stempel gedrukt op het repertoire van deze Britse band.

Onlangs is het album Shake The Tree uitgekomen. Blues Magazine prijst het nieuwe album en heeft alle vertrouwen in de show: Het album nodigt uit om van het leven te genieten en flink aan de boom te schudden. The Brew kennende moet dit album live helemaal geweldig klinken.

TOSELAND

Toseland zal op deze avond de support verzorgen. Deze band is geen onbekende in het hard/classic rock genre. Ze hebben podia gedeeld met bands als The Darkness en Little Angels. Ook hebben ze op Download festival gestaan. De band heeft onlangs een nieuw album uitgebracht. Cradle Of Rage wordt goed ontvangen door zowel fans als critici. Het album wordt door de website Get Ready To Rock beschreven als A real party rock album.

In het bezit van een FluXus pas? Dan mag je voor €5 euro naar binnen. Vul de code 'FAMILY' in bij het bestellen van een ticket en vergeet je FluXuspas niet mee te nemen.