06-APR

THE JAM!

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerstraat 2

Deurverkoop

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:30 uur

The Jam! is een inloopsessie voor zangers, zangeressen en instrumentalisten van wat gevorderd niveau. Er worden veel verschillende stijlen gespeeld, dus er zit altijd wel iets bij wat je ligt. Funk, soul, hip-hop, pop, reggae, rock het kan allemaal.

De toegang is gratis, dus kom vooral een keertje kijken en liever natuurlijk nog: spelen!!

Over Sessieleiders Jeroen Schothorst, Kay Hasselbaink en Martijn Valk. Jeroen Schothorst is een bassist die het avontuur niet schuwt en wel van een uitdaging houdt. Mensen zullen mij beschouwen als de spreekwoordelijke rots in de branding eenmaal zij mij tegen het lijf zijn gelopen. Dit zul je dan ook binnen de sessies ervaren en kan er op mij gebouwd worden. Hedendaags ben ik actief bij de Skere Heren en zul jij mij regelmatig bij andere band formaties aantreffen, daarnaast ben ik ook nog actief als basgitaar docent. Wees gerust, binnen de sessies zal ik niemand de les proberen te lezen. Op de sessies kun je hoop funk, soul en popsongs in een ander jasje verwachten. Dus schroom je niet, je bent van harte welkom op de jam.

Martijn Valk speelt vanaf zijn 13e gitaar. Al snel werd het duidelijk dat hij verder wilde in de muziek. Zodoende zette hij alles op alles om te studeren bij het conservatorium, en kwam hij terecht op het conservatorium in Haarlem. Inmiddels is hij bezig met afstuderen en speelde bij projecten als Skere Heren, Hip-Hoop en anderen.

Kay Hasselbaink is in 2007 begonnen met bespelen van de basgitaar en al snel speelde hij in verschillende bandjes uit Zaandam. In 2011 besloot hij om van muziek zijn beroep te maken en is hij begonnen met zijn studie op het conservatorium van Haarlem. In de tussentijd heeft hij gespeeld met diverse nationale en internationale artiesten en is hij daarmee door Europa getrokken. Momenteel speelt hij bij de band Ten-Hut die 23 mei haar EP presenteert in de Sugarfactory en bij RU.BE, een artiest van Sony die 23 april haar eerste single heeft uitgebracht.

P.S. Neem je instrument mee!