09-MRT

VALSBEZIG, ADJE, JUNA DUTCH - (HIPHOP) - GLOW SPECIAL

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Voorverkoop

€ 11,25

Deurverkoop

€ 12

Deur open

20:30 uur

Aanvang

21:00 uur

Hiphopliefhebbers kunnen hun hart ophalen met deze triplebill. Valsbezig, Adje en Juna Dutch zullen op 9 maart 2018 het podium betreden.

Valsbezig is een beweging. Een movement. In 2013 is Valsbezig ontstaan. DemmaVB heeft de groep samen gebracht – de jongens kenden elkaar via school en uit de buurt. Sinds 2014 is Valsbezig echt serieus bezig met het maken van muziek. In maart 2015 heeft Valsbezig de single/clubhit ‘Hanna Montana’ gedropt, en daarmee meer dan 300.000 views gehaald op YouTube en bijna 200.000 plays op Soundcloud. Door dit success stond Valsbezig op meerdere festivals in de zomer van 2015. Na de zomer besloot Valsbezig om hard te werken aan hun eerste ep “It’s A VB Thing” samen met het label 207 Recordings welke nu live is.

Hij mag zich met recht een zwaargewicht in de Nederlandse rapgame noemen. Dankzij toonaangevende hits als Hele Meneer, Fok Wachten, Verlof en I Dont Wanna is Adje al jaren geliefd op straat en in de clubs. In 2017 brengt de Amsterdamse rapper samen met Esko het album Streetknowledge uit. Daarvan verschenen o.a. de singles Blessing Met Een Curse en Leef Nu met Sevn Alias.

Juna Dutch zal de support verzorgen. Deze rapper wordt geroemd om zijn unieke stijl die snelle lyrical rap mixt met catchy urban hooks. Hij brengt trap, westcoast rap en dancehall. Oldschool meets newschool! Voor fans van Snoop Dogg, Bryson Tiller, Kendrick Lamar, Travis Scott, Tupac en Lil Wayne.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Glow Special.

Vergeet niet je ID mee te nemen! Onder de 18 wordt geen alcohol geschonken.