18-FEB

JEBROER (ALBUMTOUR 2017) + CAZA

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerstraat 2

Deurverkoop

Deur open

21:30 uur

Aanvang

22:00 uur

Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits met o.a. 'Brommer', 'Btje Vliegen Tog' , 'Allermooiste Feestje', en 'Hoesten Als Bejaarden'. Tevens verschenen eerder de EP 'Broederschap' (2013) en het album 'Gouden Tranen' (2014). Inmiddels heeft Jebroer tientallen miljoenen views en streams op YouTube en Spotify en werkte hij op diverse singles samen met o.a. Boaz van de Beatz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw.

In 2014 scoorde Jebroer een megahit met 'Miljoenen', een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij 'Duizend Nachten' met Feest DJ Ruud, beide singles behaalden de gouden status. Vervolgens werd 'Banaan' de nummer 3 van de top 50 in België en de track wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en België gedraaid. Niemand minder dan Hardwell eindigde zijn set met 'Banaan' tijdens zijn wereldtour. De single 'ROQ N ROLLA' werd gekozen tot de 'Totally Summer Anthem' van 2015. Eind 2015 liet de rapper een serieuzere kant van zichzelf zien met de single 'Ga Maar Vast Slapen' waarbij hij hulp kreeg van saxofonist Candy Dulfer en vocalist Wudstik. Begin maart 2016 verschenen de twee singles, 'Me Gabber' en'Tranen in Camouflage'. Op 11/11 bracht Jebroer zijn album 'ELF11' uit. Het album bestaat uit elf tracks die in samenwerking met elf verschillende producers zijn gemaakt, onder wie Jack $hirak, Cesqeaux, Paul Elstak en Reverse. Eerder verschenen al de singles 'Als We Gaan' feat Caza (Prod. Rät N FrikK) en ‘Bruh’ (prod. Boaz van de Beatz).

Support: Caza is een goedlachse Rotterdamse jongeman die in 2015 veel tourde met Nederlands eigen superster Ronnie Flex. Hij had gastoptredens op o.a. Slam! FM Koningsdag, Dutch Valley en Lowlands. Caza weet dus als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Met zijn energie en opzwepende beats en flows is het moeilijk om stil te blijven zitten.

DJ collectief Rät N FrikK zal de afterparty verzorgen.