17-FEB

MALIGNANCY (USA) - CARNIVORE DIPROSOPUS (COL) - NADER SADEK (EGP) - EMBRYONIC DEVOURMENT (USA) - STAGES OF DECOMPOSITION (USA)

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerstraat 2

Deurverkoop

Deur open

19:30 uur

Aanvang

20:00 uur

Malignancy, Carnivore Diprosopus, Nader Sadek, Embryonic Devourment, Stages of Decomposition zullen 17 februari hel op aarde brengen. Verwacht brutal slamming death metal, wall of deaths en dodelijke moshpits.

MALIGNANCY

Malignancy is geen onbekende in het brutal technical death metal circuit. De band heeft inmiddels meer dan 220.000 fans op Facebook en dat is niet verwonderlijk als je hun stevige tunes tot je laat doordringen. De Amerikaanse band streeft naar de perfecte mix van krankzinnigheid en dapperheid. Het woord ’Malignancy’ staat voor een conditie die het erger worden van een ziekte aanduidt. Het wordt vaak in verband gebracht met het groter worden van tumoren. Malignancy is als een moordzuchtige tumor; een band die uit is op totale destructie.

CARNIVORE DIPROSOPUS

Carnivore Diprosopus is het best te omschrijven als slamming death metal. De band komt van origine uit Cuba, maar verblijft al enige tijd in Spanje. Thema’s als gore, ziekte en dood komen veelvuldig terug in de teksten. Brute breakdowns en technische riffs tekenen het repertoire van deze extreme formatie. Voor liefhebbers van bands als Devourment, Visceral Decay en Pathology.

NADER SADEK

Nader Sadek is een Egyptisch-Amerikaanse artiest. Hij staat bekend om zijn samenwerkingen met beroemde metalartiesten. Zo heeft hij songs geschreven en opgetreden met Morbid Angel, Sepultura, Mayhem en Behemoth. Hij focust zich met name op black en death metal. Nader Sadek brengt artiesten met verschillende achtergronden samen om een geheel te creëren dat zo duister is dat het daglicht het niet kan verdragen. Tijdens de show in de Flux zal hij worden bijgestaan door Thor van Morbid Angel, Hannes Grossman van Necrophagist en Benoit Claus.

EMBRYONIC DEVOURMENT

Embryonic Devourment is er voor alle vrije denkers die zich graag onderdompelen in extreme death metal en grindcore. De band gaat hard, harder, hardst op de meest brute metal tunes. Ze hebben podia gedeeld met bands als Cannibal Corpse, Orbituary, Brutal Truth en Deeds of Flesh.

STAGES OF DECOMPOSITION

Stages of Decomposition is brutal slamming death metal uit Los Angeles. De mannen laten zich inspireren door horror, gore, seriemoordenaars, de dood, wreedheid en marteling. Het belooft een gemoedelijk optreden te worden!