26-JAN

THE CHARM THE FURY + THE ROYAL + TRANSIENT STATE

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Voorverkoop

€ 13,25

Deurverkoop

€ 15

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:30 uur

Binnen enkele jaren heeft The Charm The Fury een waar metalimperium opgebouwd in zowel binnen als buitenland. Na vele uitverkochte shows is het nu de beurt aan De Flux om deze explosieve band te ontvangen. Support wordt verzorgd door oa The Royal.

Vier jaar geleden bracht The Charm The Fury zijn debuutalbum uit. De band heeft sindsdien een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het nieuwe album The Sick, Dumb And Happy is een album vol woede over de huidige staat van onze planeet. Het viel niet mee om het album te schrijven. Er heeft een hoop bloed, zweet, tranen en antidepressiva in het album gezeten’, aldus drummer Mathijs. Gelukkig is het resultaat het allemaal waard. Zowel fans als critici ontvangen de nieuwe plaat met open armen.

Frontwoman Caroline Westendorp is een echte powervrouw. Als donder bij heldere hemel brengt ze haar gutteral screams ten tonele om ze vervolgens te alterneren met melodieuze, heldere vocalen. De rest van de band staat haar bij met strakke riffs, heavy breakdown en uitzinnige energie. Deze band heeft de songs, de wilskracht en het charisma om uit te groeien tot een van Nederlands grootste metalbands ooit!

The Royal combineert metal, groove en catchy melodieën. Het album ‘Seven’ is eerder dit jaar uitgebracht. Rockportaal prijst het album met de volgende woorden: Op Seven toont The Royal zich gretig en energiek. Pure metalcore doorspekt met lekkere breakdowns’. Verwacht een explosieve live show van een uiterst strakke cross-over metalcore sensatie.

Transient State is een 5-koppige Nederlandse progressieve metalband die zich kenmerkt door hun song-gerichte, technische nummers. Met hun zware 7-snarige riffs, complexe ritmes en catchy refreinen laat Transient State zich het best vergelijken met bands als Textures, Periphery, en Monuments. Live brengt de band zeer veel energie en weten zij de technische songs perfect over te brengen.

Let op: Om iedereen de mogelijkheid te geven om met het openbaar vervoer thuis te komen, zijn de aanvangstijden vervroegd. De deuren gaan open om 20:00 uur en de eerste band zal om 20:30 aanvangen.

Passe-partout: Koop een passe-partout voor het concert van The Charm The Fury en Butcher Babies voor maar €22. Let op: Het ticket wat in je direct in je mail ontvangt is alleen te gebruiken voor het concert van The Charm The Fury. Je ontvangt het ticket voor Butcher Babies na afloop van het concert van The Charm The Fury.