07-APR

KID HARLEQUIN - THE MUFF - LIFE'S ELECTRIC (ALTERNATIVE ROCK, METAL)

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Deurverkoop

€ 7,50

Deur open

20:30 uur

Aanvang

21:00 uur

Kid Harlequin, The Muff en Life's Electric zullen op zaterdag 7 april de versterkers van de Flux op de proef stellen. Verwacht een stevige dosis alternatieve rock en metal!

Kid Harlequin gooit graag op een gepolijste manier de beuk erin. Verwacht rock met een duistere sfeer (te denken aan A Perfect Circle, Deftones), strakke gitaar riffs, melodieuze zang, soms wat elektronica en vooral veel energie op het podium. De oorspronkelijk in Zuid Afrika geboren gitariste is een echt podiumbeest, meer internationale roots liggen ook bij drummer Erik uit Luxemburg. Om het nieuwste album sterker te maken zijn er toffe samenwerkingen getroffen. Zo zijn er strijkers te horen en is er samengewerkt met Marcela Bovio, ook wel de zangeres van Stream of Passion.

The Muff is een Amsterdamse rockband, bestaande uit zanger/toetsenist Reid Steenhuis (o.a. Hausmagger, Nachtschade), drummer Brian Oehlers, gitarist Aljo Leijdekkers en bassist Daan van Dijk. De band combineert stevige ’70’s prog- en pomprock met funky grooves en driestemmige zangpartijen. Een scheurend orgel, slonzige gitaren, krachtige vocalen en een onwrikbare ritmesectie: The Muff grijpt je bij de kladden met onontkoombare melodieën en ontregelende solo’s. Door humor en een dosis punkmentaliteit wordt elke show van The Muff een zweterig feestje!

Life's Electric is een Nederlandse rockband die gek is op de Amerikaanse sound van bands zoals Bring Me The Horizon, The Used en Breaking Benjamin. De Rotterdammers zijn regelmatig te horen bij 3FM en speelden de afgelopen tijd in de voor- en naprogramma's van de rockgrootheden der aarde (Sixx AM, Avenged Sevenfold, Nickelback, Volbeat, Bring Me The Horizon). Met hun zware riffs en catchy melodieën harkten ze al ruim 500.000 Spotify plays binnen en ook live zorgt het viertal voor de broodnodige gitaarmuren en decibellen.. Een moddervette show gegarandeerd!