30-MRT

CERTAIN ANIMALS - GRIM TIM (ALTERNATIVE BLUES ROCK)

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Deurverkoop

€ 5

Deur open

21:00 uur

Aanvang

21:30 uur

My Blue van kan wegens onvoorziene omstandigheden niet meer komen en zal vervangen worden door Certain Animals.

Soms hoef je het beste geluid niet ver te zoeken. De vuige alternatieve bluesrock bands Certain Animals en Grim Tim komen uit ons eigen koude kikkerland en staan klaar om je omver te blazen met hun ongetemde gitaren.

Certain Animals serveert smerige rock met een psychedelisch rafelrandje. Meerstemmig en melodieus. Het Rotterdams trio staat nog geen jaar op de planken, maar weet in korte tijd al vele zieltjes te winnen. Na het voorprogramma van onder andere Therapy?, Golden Earring, Randy Hansen, Brainbox, The Grand East, Navarone en Nachtschade te zijn geweest in zalen als Paard van Troje, Effenaar, Hedon en Rotown, tourde het drietal in het najaar van 2017 succesvol mee met de Popronde. Met ruim 30 shows in 3 maanden tijd, maakte Nederland snel kennis met de lekkere vieze, melodische en meerstemmige sound van Certain Animals.

Grim Tim is ooit als hobbybandje begonnen, maar is inmiddels al zo’n 8 jaar bezig als professionele rockband. Vuige alternatieve rock die je niets anders laat doen dan swingen. 013 riep ze al uit tot Nederlands hoop in bange dagen. Een tour met Birth of Joy, shows met Editors, Wolfmother en een Europese tour hebben de revue al gepasseerd. De sound is te vergelijken met die van Led Zeppelin, The Black Crowes, Jeff Buckley en Triggerfinger. Om je vingers bij af te likken!