22-JUL

HALTPOP 2018

Locatie

Topsportcentrum de Koog

Plaats

Zaandijk

Voorverkoop

€ 5 (Early Bird)

Deurverkoop

€ 10

Deur open

13:00 uur

Aanvang

13:00 uur

Haltpops Rock ’n Roll Circus!

Russkaja (Oostenrijk)

Russkaja is precies het tegenovergestelde van Easy Listening muziek. Russkaja – schrik der verschrikkingen van alle Russische volksmuziek – staat voor vette Oostenrijkse polka beats. De leden van de groep zijn de meest illustere musici van het Alpengebied die beschikken over een kleurrijke mix van culturele achtergronden. Ze gieten deze verschillende culturele invloeden in een postmoderne versie van de Russische folk en verspreiden hun eigenzinnige muziek door heel Europa. De band stond al voor enorme menigtes op de grotere festivals van Europa. Ook zijn ze op de hardere festivals als Wacken Open Air (DE) een graag geziene gast. Sinds 2010 raast Russkaja ook over de Nederlandse podia, waaronder grote bevrijdingsfestivals, Zeehelden, Big Rivers, Festival op ’t Eiland, Welcome To The Village, Castlefest, MadNes, Westerpop, Appelpop en de Zwarte Cross. Ook heeft de band al verschillende Nederlandse clubtours gedaan.

The Creepshow (Canada)

The Creepshow is een Canadese band die bekend staat om hun ‘brutaltastic mélange of punk, country, psychobilly and good old fashioned rock’n’roll’. De band heeft de afgelopen 12 jaar in meer dan vijftig landen getourd en het podium gedeeld met bands als Rancid, NOFX, Dropkick Murphys en vele anderen. De band heeft over de jaren verschillende formaties gekend, maar heeft met zangeres Kenda Legaspi afgelopen september een nieuw album uitgebracht genaamd ‘Death at my Door’, dat over de hele wereld met open armen wordt ontvangen. Tijd voor Zaanstad om op 22 juli los te gaan op deze band!

Mark Foggo (Groot-Brittanië / Nederland)

Mark Foggo maakt snelle, harde, high energy feel-good ska! Mark Foggo begon zijn carrière op zijn veertiende en heeft inmiddels ontelbare keren over de wereld getourd. Ska, Punk, Rock en Rockabilly kunnen allemaal teruggevonden worden in zijn unieke sound. Fans van over de hele wereld zijn het erover eens: van welk genre muziek je ook houdt, Mark Foggo lijkt een extreem breed scala aan fans aan zich te kunnen binden, waardoor ieder festivaloptreden een feest wordt!

The Raygun Cowboys (Canada)

Haltpop weet ieder jaar de bezoekers te verrassen met vreemde acts. Dit jaar zijn we erin geslaagd om Canadese rockabilly zombie cowboys naar de Zaanstreek te krijgen! Hun laatste album ’the Cowboy Code’ is een combinatie van strakke gitaren, contrabas en energieke blazers. Een pareltje in de line-up van 2018 die fans van Tiger Army, Nekromantix en Mad Sin zeker niet mogen missen!

Russkaja, The Creepshow, Mark Foggo en The Raygun Cowboys zijn de eerste vier van de vijftien bands die op 22 juli het Haltpop podium zullen betreden! Een beperkt aantal Early Bird tickets zal in de verkoop gaan voor slechts €5 inclusief servicekosten! Wees er dan snel bij, want op=op!

Early Bird tickets (op=op): €5
Online regulier (start 1 april): €7,50
Deurverkoop (indien beschikbaar): €10

Alle prijzen inclusief BTW en servicekosten!

Datum: 22 juli 2018 13:00 - 23:00u
More info soon!

Partners: Raaz, Podium De Flux, LLight, Jottem, Seitan Chefs, HE Visuals, Cafe Sound Garden & Gemeente Zaanstad