22-APR

KEIHARD LACHEN - ONELINER SHOW MET O.A ROEL C. VERBURG

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Voorverkoop

€ 10,25

Deurverkoop

€ 14

Deur open

20:30 uur

Aanvang

21:00 uur

Lachen is vrolijke workout: om te glimlachen gebruik je 17 spieren, schaterlachen doe je met je hele lijf en de heilzame werking ervan kan dagenlang aanhouden. Wees de lachende eerste tijdens comedyshow Keihard Lachen. Tijdens deze bomvolle oneliner show zullen onder andere Roel C. Verburg en Marc van Gestel het podium betreden.

Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek; en waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door. Op de radio was hij wekelijks te gast bij Giel Beelen in de Freaknacht en tegenwoordig speelt hij elke vrijdagochtend een liedje bij Jeroen van Inkel (Rinkeldekinkel) op Radio Veronica. Op TV trad hij oa op in Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal, Comedyclub Katendrecht en recent als vaste gast in Howard Komproe’s onelinerprogramma Padoem Patsss.

Wat er ook gebeurt: Marc van Gestel houdt het droog. Gortdroog. De Deltawerken kunnen trots op hem zijn. Een mix van oneliners, strakke grappen en slimme maar soms ook heel melige observaties. Verwacht geen overdaad aan energie of emotie. De lach staat centraal. Hij is finalist van de Comedy Talent Award.

Daarnaast mag je oneliners verwachten van onze eigen huiscomedian Fabian Franciscus. Hij is oprichter van Keihard Lachen en momenteel teamcaptain bij 'And Then You Die'. Rick Broers was er de vorige editie ook bij. Hij is een bekende Youtube mooiboy en begenadigd one-liner specialist. Ook Oscar Arnold is erbij. Hij is halve-finalist van het Leids Cabaret Festival en speelt nu een avondvullende voorstelling met de 'einde van de wereld-conference'. Ten slot, Frank Brasser. Als finalist van de Comedy Slam weet hij ook zonder twijfel een aantal pakkende one-liners te produceren.