25-AUG

POPA CHUBBY (USA)

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Voorverkoop

€ 18,75

Deurverkoop

€ 20

Deur open

21:00 uur

Aanvang

21:30 uur

Popa Chubby, aka New Yorker Ted Horowitz, is geen onbekende in de bluesscene. Hij bestormt al 25 jaar podia over de hele wereld met zijn soulvolle, maar onstuimige bluesrock gitaar. Popa Chubby is een opvallende verschijning met zijn geschoren kop, getatoeëerde armen en zijn karakteristieke sikje. Hetgeen wat het meest opvalt aan deze bluesheld is echter zijn uitbundige performance. Zelf vergelijkt hij zijn performance met een mix tussen The Stooges, Buddy Guy, Motörhead, Muddy Waters, Jimmy Hendrix en Robert Johnson. Popa Chubby wordt omschreven als een aandoenlijk karakter dat binnen een mum van tijd de harten van zijn publiek weet te stelen.

Popa Chubby heeft inmiddels 30 (!) albums op zijn naam staan. Op zijn nieuwste album “Two Dogs” (2017) laat Popa zich van zijn beste kant horen. AXS.com prijst het album met de woorden: Popa Chubby shows good range on this album as he embraces sounds other than traditional blues. If you're a fan of Popa Chubby and the blues, this will be a nice addition to your collection.

FluXus Family & Friends mogen voor €13,75 naar binnen. Vul de actiecode FAMILY in en vergeet op de dag van de show je FluXuspas niet mee te nemen.