17-MRT

DE STOKERS - PACKAGE OF GOODIES (CLUB HALTPOP PRESENTEERT)

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Deurverkoop

€ 5

Deur open

21:00 uur

Aanvang

21:30 uur

Club Haltpop presenteert De Stokers en Package of Goodies.

De Stokers zwerven om hokjes heen en graaien bij elkaar wat er nodig is. Klezmer, polka, smartlappen, punk, het gaat zo door de gehaktmolen. De Stokers balanceren met gemak op het slappe koord tussen punk en wereldmuziek. Schatplicht aan een of ander genre is voor De Stokers
verleden tijd. Uniek en toch herkenbaar. De Stokers nemen van alles mee in de piste: toeters, trommels, snaren, toetsen, accordeon en zang in je moerstaal. Akoestisch of elektrisch? Van stevig stampend tot intiem en zacht, van binnen naar buiten, op een festival of in je slaapkamer: alles kan en daarbij kan het instrumentarium zo wisselen, van drumstel tot koffer, van accordeon tot zingende zaag. Samen zullen we zwelgen, dansen, zweten en lallen: manisch en melancholisch!

Package of Goodies is een band uit de stadsregio Amsterdam en bestaat sinds begin 2015. Package of Goodies maakt muzikale uitstapjes naar ska, reggae, funk en hiphop maar is vooral een rockband met groove. De band begint al een flinke naam op te bouwen in de regio en 2016 is het jaar waarin ze het digitale debuut EP Green Pockets hebben uitgebracht. Gegarandeerd dansen met Package of Goodies!