15-SEP

THE DUTCH MODERN GROOVEMETAL MACHINES FEAT 3RD MACHINE, ICARIUS & DESPICABLE HEROES

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Deurverkoop

€ 7,50

Deur open

20:30 uur

Aanvang

21:00 uur

Drie Nederlandse bands uit alle windstreken samen op tour met het sleutelwoord `Machine`. Dat moet maniakaal strak, industrieel en vooral krachtig klinken!

Behalve dat deze bands een voorliefde voor machinale strakheid delen, bestaan de bands ook uit begaafde instrumentalisten en dito vocalisten. Strakke riffs worden in deze package afgewisseld met vloeiende solo’s en pakkende melodieën.

3rd Machine maakt moderne metal met een symfonische twist. Verwacht strakke riffs van de Zaanse meestergitarist Gertjan Vis afgewisseld met sterke vocalen en virtuoze solo’s. Het album Quantified Self behandelt de problematiek van de huidige digitale tijdperk. De band heeft vorig jaar naam gemaakt door support te verzorgen voor onder andere Epica, Amorphis en Dagoba.

Icarius is een band met meeslepende, zowel technische als melodieuze songs. Ze hebben op festivals zoals Schollenpop en Metalcon gespeeld en hebben niets dan geweldige recensies gekregen. Deze band zorgt voor een onvergetelijke, energieke en krachtige sfeer.

Vervanger van Chiraw is Despicable Heroes. Zij waren de winnaars van de metalbattle 2018.

---------------------------------------------------------------

Update: Helaas heeft Selfmachine deze show moeten afzeggen. De band wordt vervangen door het Haagse Icarius. 3rd Machine gaat er een speciale show van maken met ongewone formatie.

Ook Chiraw heeft helaas het optreden af moeten zeggen vanwege medische redenen.