30-JUN

TULLY MONSTER - COSMUTE - 3 POINT LANDING (ALT ROCK)

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Entree

Gratis

Deur open

20:30 uur

Aanvang

21:00 uur

Een avond met stevige rock uit de Noordelijke regionen van ons land. Cosmute, 3 Point Landing en Tully Monster zullen op 30 juni het podium onveilig maken.

Cosmute is een 3-ledige band uit Friesland, gevormd vanuit de fascinatie voor de kosmos en alternatieve muziek. Ze combineren metal, alternative rock en indie met invloeden als The Mars Volta, 30 Seconds to Mars en Tool. Deze invloeden zijn ondergebracht in een kosmisch concept. Cosmute brengt intense tracks met uitdagende song structuren, drijvende synths en meeslepende vocals.

3 Point Landing is een alternatieve female fronted rockband uit Alkmaar. Verwacht catchy songs met bekende thema’s. Een aanrader voor fans van Imagine Dragons en Muse.

Tully Monster bestaat sinds 2015, de leden wonen verspreid over Noord-Holland en eind 2017 verscheen het eerste muzikale wapenfeit. De EP ‘Sightseeing’ bevat vier nummers die genadeloos blootleggen dat de muziek zich niet in één hokje vast laat leggen. Laten we meegaan met de unaniem positieve recensenten die progrock als grootste gemene deler noemen, maar daarnaast invloeden van metal, grunge, new wave, powerpop, indie en postpunk ontdekken in de liedjes.