10-NOV

LUCKY FONZ III + SUPPORT: BARBARA BREEDIJK

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Voorverkoop

€ 15

Deurverkoop

€ 18

Deur open

21:00 uur

Aanvang

21:30 uur

In de afgelopen jaren is Lucky Fonz III zowel in binnen- als buitenland uitgegroeid tot één van Nederlands bekendste en meest gewaardeerde songwriters en live-acts. Met het succes van zijn vorige plaat Hoe Je Honing Maakt (met daarop de top-10 hit Ik Heb Een Meisje) bereikte hij een breed en gevarieerd publiek in Nederland.

Dankzij intensieve tours in Amerika, Australie, Zuid-Afrika, Italië, Denemarken, Zwitserland, Spanje, Engeland, Canada, Duitsland, België en Luxemburg heeft Lucky ook een toegewijde internationale fanbase weten te verwerven. Zijn engelstalige album ‘Life Is Short’ werd een bescheiden hit op Amerikaanse collegeradio en bereikte de 56e plek op de CMJ-charts.

De krant Mail & Guardian schreef over hem: “…awkwardly funny, but his songs are so sincere and stunningly beautiful, he can take your breath away“.

Support deze avond is niemand minder dan Barbara Breedijk! Deze onorthodoxe blonde krullenbol staat bekend om haar warme zangstem en improvisatietalent. ‘Beestachtige liedteksten met fijnzinnige vondsten en gevatte humor! (Cabaret Concours Vlaanderen finale, juryrapport)

Barbara speelde in het voorprogramma van Candy Dulfer, Wouter Hamel, Elfie Tromp en zong liedjes tijdens de boekpresentaties van Jaap Robben en Jente Jong. Ze was te horen op radio 2, te zien bij de AVRO, in Theater Bellevue, Paradiso, de Kleine Komedie en op Oerol.