24-JUN

KEIHARD LACHEN MET O.A. SOUNDOS EL AHMADI

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Voorverkoop

€ 10,25

Deurverkoop

€ 14

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:30 uur

Lachen is vrolijke workout: om te glimlachen gebruik je 17 spieren, schaterlachen doe je met je hele lijf en de heilzame werking ervan kan dagenlang aanhouden. Wees de lachende eerste tijdens comedyshow Keihard Lachen. Tijdens deze bomvolle show zullen Soundos El Ahmadi, Jorn van Dam, Jasper van der Veen en Fabian Franciscus het podium betreden.

Soundos el Ahmadi (1981) zet haar eerste stappen op het podium op vijftienjarige leeftijd bij de jongerentheatergroep Artisjok/ Nultwintig. Na het atheneum start ze een studie Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, maar al snel komt ze tot het besef dat haar hart bij de praktijk ligt en niet bij de theorie. Ze valt direct op met een indrukwekkende bijrol in de film Shouf Shouf Habibi, waarna ze zonder enige ervaring de finale haalt van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Er volgen nog enkele rollen in films en ze treedt toe tot Comedytrain, waar ze tot op de dag van vandaag regelmatig te vinden is als cabaretier. Inmiddels speelt ze haar derde solovoorstelling (Geboren met Ervaring) die in 2017 in reprise ging.

Op televisie is ze te zien als comedian en presentator; onder andere in Ruben en de Idioten, Zapp Live, Wie is de Mol (finalist), Baas Raymann en Op Zoek Naar Zorro Backstage. Ook was ze te zien in de roast van Giel Beelen op Comedy Central en ze was een finalist in Expeditie Robinson.

Jorn van Dam (1993) komt oorspronkelijk uit het alom bekende dorpje Midwoud en verhuisde in 2015 naar Amsterdam om zijn stand-upcomedy carrière wat meer schwung te geven. Hij is een jongen die overal samenzweringen ziet en niet houdt van boorden aan zijn sweaters en interpunctie. Zijn grappen kenmerken zich als niet kenmerkend, zijn lengte is daartegen wel kenmerkend. Mocht je hem in Toomler mislopen, dan kan je hem altijd vinden in zijn huis.

Jasper van der Veen komt uit Groningen en woont in Amsterdam. Hij is een innemende comedian met een gouden glimlach en een giftige tong. Zijn verhalende grappen komen soms uit zijn eigen leven, soms uit onverwachte hoek, altijd recht uit zijn hart.

Ook het vaste gezicht Fabian Franciscus is er weer bij. Vorige zomer was hij te zien in de hoofdrol van een commercial van Centraal Beheer Achmea / Barq. Dit seizoen staat hij in de Flux en gaat hij langs de theaters met de avondvullende voorstelling Vlafeest. Verder heeft Fabian in de grotere comedy clubs van Berlijn, Stockholm, Londen en New York gespeeld. Hij heeft onder andere in de Comedy Store gespeeld, de bakermat van de Angelsaksische comedy.

---------------------------------------------

FluXuspashouders mogen voor maar €7,50 naar binnen! Vul de actiecode FAMILY in bij het bestellen van de tickets en vergeet je pas niet mee te nemen.

---------------------------------------------

Op zoek naar een tof cadeau voor Vaderdag?! Neem je vader of opa gratis mee naar deze show!

Stuur een mail naar publiciteit@podiumdeflux.nl ovv van 'vaderdag actie Keihard Lachen' en wij sturen een gratis ticket voor je vader of opa toe!

*Je dient zelf wel in het bezit te zijn van een geldig ticket.