05-NOV

GLAMOUR OF THE KILL + OUR HOLLOW OUR HOME

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Voorverkoop

€ 15

Deurverkoop

€ 17,50

Deur open

19:00 uur

Aanvang

19:30 uur

Glamour Of The Kill is herrezen uit de dood! Na een hiatus van 3 jaar is de band weer helemaal terug! Compleet met oude line-up en een nieuw album zal de popmetal band een zeer select aantal intieme shows geven op de Europese podia. Podium de Flux ontvangt de band voor een exclusieve BeNeLux show! Supports worden verzorgd door Our Hollow Our Home en State Of Anxiety.

De poppy post-hardcore van Glamour Of The Kill heeft sterke raakvlakken met glamrock en metal. De link met bands als Iron Maiden, Thin Lizzy en Kiss is daarom al snel gelegd. “Ik haal mijn inspiratie uit de muziek van Slipknot, maar ook uit Katy Perry en Adele. We kunnen van hele zware metal overslaan op hele strakke pop. We zijn niet bang om deze genres te combineren. Dat maakt ons uniek. Dat maakt ons Glamour of The Kill,” aldus zanger Davey Richmond.

Het laatste wapenfeit van de band is het album ‘After Hours’, waarvan de hitsingles ‘Lights Down’ en ‘Blood Drunk’ afkomstig zijn. Enkele andere bekende hits van de band zijn ‘Feeling Alive’ en ‘A Freak Like Me’. Momenteel is de band bezig een nieuw album op te nemen onder de toepasselijke titel ‘Resurrection’.

De Yorkse band heeft in het verleden veel getourd met bekende popmetal bands als Papa Roach, Escape The Fate, Alesana, Avenged Sevenfold, Bullet For My Valentine en Heaven’s Basement. Glamour Of The Kill staat garant voor agressie, een overdosis testosteron, killer songs en een explosieve live show!