01-SEP

FLUX OP LOCATIE - DE ZAANSE UITMARKT - RUBEN HOEKE - ANTI! - OPENBARE DJ LES

Locatie

Rozengracht

Plaats

Rozengracht, Zaandam

Entree

Gratis

Deur open

12:00 uur

Aanvang

12:00 uur

Ook dit jaar is De Flux weer goed vertegenwoordigd tijdens de Zaanse Uitmarkt. De Popschoolhelden van de band ANTI! zullen het hoofdpodium onveilig maken. DJ Lars Rimmelzwaan zal een openbare DJ-les geven en Ruben Hoeke zal de versterkers op de proef stellen!

13.00 uur ANTI! (grote podium)
‘Wij zijn tegen slome en suffe muziek!’ Vandaar de naam ANTI! Deze band van De Flux Popschool maakt stevige gitaarrock. Zowel covers als eigen werk worden gespeeld. De jongens zijn beïnvloedt door bands als Arctic Monkeys en Green Day. Met de ambitie van deze tieners zit het wel goed. Ze zijn van plan ooit de Ziggo Dome plat te spelen. Het optreden op de Uitmarkt is alvast een eerste stap in de goede richting.

14.30 uur Open DJ-les (kleine podium) met MC Reazun
Ben jij de nieuwe Armin van Buuren of Martin Garrix? DJ Lars Rimmelzwaan leert je tijdens deze openbare DJ-les alle tips en tricks op het gebied van playlists maken, mixen en techniek. Deze doorgewinterde DJ maakt deel uit van het duo Lux en Marcusson. Lars heeft op de grootste Nederlandse festivals gestaan en deelt zijn kennis en ervaringen graag met jou!

19.00 uur Ruben Hoeke (grote podium)
Ruben Hoeke is geen onbekende in de Zaanstreek. Zijn liefde voor gitaarmuziek begon toen hij op jonge leeftijd het gitaarintro van Sweet Child O Mine hoorde. Meestergitarist Slash inspireerde hem op dertien jarige leeftijd om gitaar te gaan spelen en hier is menigeen Slash nog steeds erg dankbaar voor. Ruben Hoeke werd uitgeroepen tot beste gitarist van de Benelux door de lezers van Gitarist Magazine. Samen met zijn band zal Ruben Hoeke deze reputatie op de Uitmarkt ongetwijfeld waarmaken!