14-SEP

JOE LOUIS WALKER, BRUCE KATZ & GILES ROBSON - JOURNEYS TO THE HEART OF THE BLUES TOUR

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Voorverkoop

€ 15

Deurverkoop

€ 17,50

Deur open

21:00 uur

Aanvang

21:30 uur

Wat gebeurt er als je drie blues legendes bij elkaar op het podium plaats? Magie... Joe Louis Walker, Bruce Katz en Giles Robson grijpen terug op de oorsprong van de klassieke blues in een show waarin nostalgische glorie hoogtij viert.

Joe Louis Walker is een ware powerhouse gitaar virtuoos, een unieke zanger en onevenaarbare songwriter. Hij heeft inmiddels 4 maal de Blues Music Awards gewonnen en hij is geen onbekende in de Blues Hall Of Fame. Zijn laatste wapenfeit is genaamd ‘Everybody Wants A Piece’ en doet zijn naam eer aan.

Bruce Katz is een van de meest ervaren, virtuoze blues pianisten van het moment. John Hammond noemt hem een van de beste keyboard artiesten die hij ooit heeft gehoord. “This man is as good as it gets” – John Hammond

Je moet iets behoorlijk goed doen als grootse harmonicaspelers als Sugar Blue en Paul Jones je prijzen om je talent. Giles Robson speelt de sterren van de hemel op zijn ongetemde blues harmonica. Hij is bekend als frontman van de garagerock blues band The Dirty Aces. Giles Robson wordt ook wel de ‘Joe Bonamassa van de blues-harmonica’ genoemd.

Het album 'Journeys To The Heart Of The Blues' wordt uitgebracht door het legendarische label 'Alligator Records'.