20-OKT

VERPLAATST - MONTIS, GOUDSMIT & DIRECTIE (HAMMOND SOULJAZZ)

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Voorverkoop

€ 10

Deurverkoop

€ 12,50

Deur open

21:00 uur

Aanvang

21:30 uur

LET OP: Het concert is wegens omstandigheden verplaatst. Begin november wordt de nieuwe datum bekend gemaakt. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. De middag workshop gaat wel door.

Swingende- en dansbare Soul Jazz is een voorliefde die de heren Montis Goudsmit & Directie delen. Hammondbeest Frank Montis begrijpt deze muziek als geen ander en komt op sessies regelmatig de heren Goudsmit & Directie tegen. Een absolute killer combi zo bleek dus tijd om vaker het podium te bestijgen.

Met zijn ontembare energie en gevoel voor groove toont Anton zich de perfecte gitarist voor deze formatie en dat verbaast eigenlijk niemand. Cyril Directie stookt vanachter de drums het vuurtje nog wat harder op zodat het live alle kanten op gaat: klassiekers van Grant Green, The Meters, John Scofield, Eddie Harris, Rusty Bryant worden net zo gemakkelijk afgewisseld met eigen composities en/of jams. Zolang het maar swingt.

Frank Montis is geen onbekende in de Nederlandse Soul & Jazz scene. Met zijn eigen band DelMontis toert hij regelmatig door het land. Daarnaast was hij tot voor kort actief als zanger/toetsenist van de succesvolle formatie Gare du Nord.

Anton Goudsmit behoeft nauwelijks introductie. Jarenlang bestormde hij energiek en inventief (inter)nationale podia met New Cool Collective en de Ploctones. In 2010 won Anton de VPRO / Boy Edgar prijs.

Drummer Cyril Directie is ook geen onbekende. Onlangs gaf hij heel Nederland nog drumles tijdens een uitzending bij DWDD maar hij is toch vooral bekend vanwege zijn spel bij o.a. de Dulfers, New Cool Collective, Kane, Total Touch, The Postmen en vele andere succesvolle acts.

'S middags zullen Anton Goudsmit, Cyril Directie en Frank Montis ook een workshop over beats, ritme en grooves verzorgen. Onder het kopje tickets kan je een combiticket voor €13,00 kopen.

------------------------------------------------------

FluXus Family & Friends kunnen tegen gereduceerd tarief ’s middags leren over beats, ritme en grooves en ’s avonds de masters zelf aan het werk zien. Workshop + concert voor slechts € 7,50. Gebruik de code FAMILY bij de bestelling en vergeet niet je pas mee te nemen 20 oktober!