17-NOV

DAUTHUZ - ABRUPT DEMISE - INFANTRY - SON OF A SHOTGUN (METAL)

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Voorverkoop

€ 7,50

Deurverkoop

€ 10

Deur open

21:00 uur

Aanvang

21:30 uur

Dauthuz staat voor beukende Old School Death Metal. De band opende al voor I am Morbid in 013 Tilburg en speelde vorig jaar in het buitenland. Vorig jaar heeft Dauthuz ‘Destined for Death’ uitgebracht. Rockmuzine schreef daarover: “Brute vocalen en in een moordend tempo uitgevoerd, een puik stukje dood metaal. Het debuut van Dauthuz mag er wezen!”.

Verwacht van Abrupt Demise niet de gemiddelde deathmetal band met 1 gast op zang. Nee, verwacht tot 3 gasten op zang en een band die als een madman speelt. Ze zijn erin geslaagd om een bepaalde 'groef' vast te leggen die zichzelf en het publiek laat “bangen and slammen”. Dit jaar stond voor Abrupt Demist in het teken van nieuwe songs en vette shows in o.a Malta, Leeds en Cardiff.

Infantry is een thrash/death metal band uit Zaanstad. Ze staan bekend om hun uptempo thrashy songs in combinatie met death slamming riffs in de stijl van bands als Slayer, Kreator, Decapitated, Strapping Young Lad en nog veel meer. De lyrische thema's variëren van wereldoorlogen, dood, verwoesting en verval tot perverse fantasieën.

Son of a Shotgun is een one man band met brutaliteit in het genre southern death/grind metal. De man achter deze band is Ivan Meathook Gujic van de almachtige Blood Red Throne.