25-NOV

KEIHARD LACHEN MET O.A. SIDNEY SCHMELTZ, EDO BRUNNER, DAVESON IGNATIA & JURG VAN GINKEL

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Voorverkoop

€ 10

Deurverkoop

€ 14

Deur open

20:30 uur

Aanvang

21:00 uur

Lachen is vrolijke workout: om te glimlachen gebruik je 17 spieren, schaterlachen doe je met je hele lijf en de heilzame werking ervan kan dagenlang aanhouden. Wees de lachende eerste tijdens comedyshow Keihard Lachen. Deze editie o.a. met Sidney Schmeltz, Edo Brunner & Ignatia.

Sidney Schmeltz, beter bekend als de 'rijke tata' uit Nederland, heeft sinds kort naast zijn YouTube show (De Rijke Tattas Show) nu ook een eigen theater voorstelling genaamd 'Hooggeleid'. Hooggeleid is de eerste avondvullende show van de comedian en cultheld Sidney Schmeltz.
Sidney zet graag een boompje op, maar zijn gulle hart is ook bereid die boom te delen. Momenteel gooit zijn eerste track ‘Handrem’ hoge ogen en was hij o.a. te beluisteren bij 3FM, radio 538 en FunX.

Edo Brunner (1970) is acteur, presentator en columnist. Hij speelt in films, tv-series en presenteert filmpjes voor de website Autoweek. Hij won een paar jaar geleden het programma Wie is de Mol en presenteerde programma’s voor BNN.

Daveson Ignatia begon als Master of Ceremonie op festivals en evenementen. Al snel kwam hij achter zijn ware talent: entertainen. Daveson zocht de spotlights op en begon zijn carrière in 2011 als stand up comedian. Hij heeft zijn liefde voor comedy ontdekt en draagt zijn passie met heel veel plezier uit. Met succes. Tevens componeert hij, speelt in een succesvolle brassband en is een veel gevraagde DJ. Het talent van deze creatieve duizendpoot kent dan ook geen grenzen.