16-MEI

THE HENHOUSE PROWLERS (USA) - BLUEGRASS | LOCATIEWIJZIGING

Locatie

Caf Het Pand

Plaats

Zuiddijk 7

Voorverkoop

€ 10,15

Deurverkoop

€ 12

Deur open

20:30 uur

Aanvang

21:00 uur

LET OP! Het concert van The Henhouse Prowlers is verplaatst naar een andere locatie, namelijk naar Café Het Pand op Zuiddijk 7, Zaandam.

--------------

Meer dan 13 jaar geleden opgericht met de simpele wens om originele en krachtige bluegrass te spelen, bevindt dit kwartet zich nu op het snijvlak van prestaties, diplomatie en educatie.

De Prowlers zijn nu in meer dan 25 landen over de hele wereld geweest, in samenwerking met het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en onder hun eigen Bluegrass-ambassadeurs zonder winstoogmerk - met muziek uit Afrika, Azië, het Midden-Oosten en meer in hun toch al robuuste repertoire van unieke traditionele Amerikaanse muziek. Op het podium, in workshops en waar ze ook zijn, vinden de Henhouse Prowlers de gemeenschappelijkheid die we als mensen delen door de universele taal van muziek.

The Henhouse Prowlers hebben in 2017 twee albums uitgebracht, waaronder “Live for Kyrgyzstan” in maart en de fenomenale studio album “Separation Man” in november. In 2018-2019 gaan de heren meer Europese tours en avonturen beleven. Aankomend jaar brengen ze hun eigen melange van bluegrass en wereldmuziek naar Podium de Flux op 16 mei!