04-APR

INCANTATION - DEFEATED SANITY - SKINNED (GECANCELD)

Locatie

North Sea Venue

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 15

Deurverkoop

€ 17,50

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:30 uur

Let op! Wegens onvoorziene omstandigheden hebben we het concert van donderdag 4 april, met Incantation, Defeated Sanity & Skinned, moeten cancelen. Kaartkopers zijn via mail op de hoogte gebracht.

-----------------------

Incantation is zonder enige twijfel één van de belangrijkste bands in de Amerikaanse death metal scene. Op donderdag 4 april staan ze in de Flux! Uniek in een klein podium, want laten we niet vergeten dat ze (samen met Autopsy) als één van de eerste bands de kenmerkende NY deathmetal sound combineerden met diepe doom-stukken. Platen als ‘Onward To Golgotha’ (1992) en ‘Diabolical Conquest’ (1998) mogen echt niet ontbreken in de kast van de doorgewinterde death-liefhebber.

Een van de grootste Slam acts heden ten dage gaat op tour, en daarvoor spelen ze in Zaandam. Defeated Sanity brengt lage guttural vocals, met zware, trage rifs afgewisseld met snoeiharde blastbeats. Er mag deze avond in cirkels gelopen worden, graag zelfs!

Skinned is een brute death metal band uit Colorado, USA, opgericht in het jaar 1995. De band heeft al 4 albums op hun naam staan! Ze zijn één van de meest intense en agressieve brute death metal bands je kan bewonderen in de Flux!