06-DEC

JASON WATERFALLS + CHARMPLAY

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 10

Deurverkoop

€ 12

Deur open

21:00 uur

Aanvang

21:30 uur

Een bio van JASON WATERFALLS beginnen met dat de bandnaam lijkt op die TLC-hit uit de jaren negentig? Dat zou JASON WATERFALLS nooit doen. Want als je deze Utrechtse band met hun op Engelse rocksound geïnspireerde pop rock hebt gehoord of gezien, ben je die vergelijking snel vergeten. Denk DON BROCO, denk Nothing But Thieves. En dus: catchy refreintjes, stevige coupletten en een bak live-energie die je doet watertanden, handenklappen en hardop zingen tegelijkertijd. Sinds het prille bestaan bracht het viertal al meerdere singles uit en traden ze op door het hele land. Het hoogtepunt: een ramvolle headlineshow in De Helling in december 2018. Na in dezelfde maand te zijn uitgeroepen tot 3FM Talent kwam Pick Up The Pieces – misschien wel hun grootste hit tot nog toe – in hoge rotatie voorbij. En met alleen al in de eerste drie maanden van 2019 een Noorderslag optreden en supports van onder andere Panic! At The Disco kan het niet anders dan dat je nog veel meer van ze gaat horen. Go, go JASON WATERFALLS! Of wacht, nee…

De feelgood Indiepop-band Charmplay had een vliegende start, want hun eerste show was in een uitverkocht voetbalstadion in Utrecht (Galgenwaard). Ze schreven het winnende lied voor de jeugd Olympische spelen, wat resulteerde in het debuteren voor dit enorme (20.000+) publiek.

Voorafgaand aan een tour op Bonaire waar de bandleden werden gevolgd door RTV NH organiseerde ze in mei 2019 hun eerste headline show in Poppodium De Vorstin. Op deze avond verbraken ze het Guiness World Record ‘Fastest music video – film to broadcast’ voor hun single ‘Good Times’ én verkochte ze deze show ook nog eens stampensvol uit! Op vrijdag 6 december joinen ze de heren van Jason Waterfalls in Podium de Flux!