14-SEP

JACIN TRILL, ASHAFAR, WALLY A$M, FFLEAN, LATU, TAYKOO & FELLA MANDIS

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 10

Deurverkoop

€ 12,50

Deur open

21:00 uur

Aanvang

21:00 uur

JACIN TRILL (1998) heeft eigenlijk maar één boodschap voor de wereld: ‘No more bad vibes!’ De titel van zijn tape Happyland die in September 2017 uitkwam, zegt alles. Juist als het leven tegenzit, laat de Hoornse Jacin Trill je zien dat achter elke wolk de zon schijnt. En Jacin kan het weten.

De eerste videoclip van de Happyland-tape was het nummer Kspreyopjebytch. Het nummer bleek succesvol en werd opgepikt door rappers Bokoesam en Ronnie Flex. Een half jaar nadat Happyland werd uitgebracht, moest Jacin stoppen met zijn opleiding aan de Nederlandse Pop Academie, omdat hij het te druk had met optredens. Afgelopen Pinksterweekend 2019 blies hij op Pinkpop het dak eraf zodat ook daar nu volop parkeergelegenheid is ontstaan!


Ashafar
Deze jonge rapper is nog niet zo lang bezig, maar heeft nu al een giga fanbase: Ashafar. In december 2016 kwam zijn eerste clip The Streets uit. Na zijn ‘Takeover’ EP in 2017 keert Ashafar terug met zijn Hella Cash-debuut. De ‘ASHA’ EP telt 10 tracks met bijdrages van Josylvio, Sevn Alias en Henkie T.
Zijn mentor Josylvio zag het al aankomen: In 2019 werd hij genomineerd voor de FunX Music Award in de categorie Next Best! Hij ging goud met zijn track Panamera en zijn streams blijven superhard gaan. Waar de jonge rapper eerst undercover rapte, is dat nu met zijn grote groep fans niet meer mogelijk. Onlangs tekende hij bij het Hella Cash label van Josylvio en bracht sindsdien de de singles Panamera en Rockstar uit.


Wally A$M
De 18e jarige Oualid ‘Wally’ Oussar is geboren en getogen in de Schilderswijk, Den Haag en kwam op met zijn crew A$M, Agga $treet Music. In 2017 bracht hij zelf de ‘Road To DBV’ EP uit, gevolgd door ‘Days Before Vrijheid’, waarop ook Cry (Individuals) en Jacin Trill te horen zijn. De track ‘Late Night’ werd door Bokoesam en Ray Fuego onder handen genomen in een eigen versie.

Het talent van De Finesser bleef ook niet onopgemerkt door Noah’s Ark, en na de eerste single ‘The Flight’ bracht het label in oktober 2018 de EP ‘De Finesser’ uit. Samen met Bokoesam bracht hij het nummer ‘Voel Mijn Hart’ uit, geproduceerd door Ramiks.


Fflean
’Bitch het is Lean!’’ Ineens was daar Evenlyn Luimes (FFlean) tijdens Kempi College en vergeten zul je haar waarschijnlijk niet snel. FFlean is met haar opvallende verschijning en spraakmakende content momenteel misschien wel de meest eigenzinnige en excentrieke persoonlijkheid in de scene.

Als voorprogramma voor De Jeugd van Tegenwoordig, Bokoesam’s Nachtvlinder tour en met optredens op o.a. Milkshake festival, WOO HAH!, ADE en Eurosonic Noorderslag liet zij al regelmatig haar gezicht zien aan het grote publiek. Zowel trap tot aan baile funk, die rechtstreeks uit de favelas van haar moederland Brazilië afkomstig zijn, passeerden de revue. FFlean staat aan het begin van haar carrière, die even kleurrijk wordt ingezet als haar uiterlijk.

Met haar kersverse signing bij het label Artsounds en haar debuutproject STACKSUEEL op komst is zij duidelijk klaar om te vlammen en gaat zij voorop in de nieuwe stroming Nederlandse hiphop.