14-SEP

SHAGSENICE INVITES: JACIN TRILL, C-JAY & MYCO

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 10

Deurverkoop

€ 12,50

Deur open

21:00 uur

Aanvang

21:30 uur

Shaqsenice Ledes, één van de DJ’s in Zaandstad, host nu zijn eigen avond en hoe! Onder zijn naam nodigt hij artiesten uit die een stevige mix van Hiphop en R&B brengen. Om te beginnen JACIN TRILL.

Hij heeft eigenlijk maar één boodschap voor de wereld: ‘No more bad vibes!’ De titel van zijn tape Happyland die in September 2017 uitkwam, zegt alles. Juist als het leven tegenzit, laat de Hoornse Jacin Trill je zien dat achter elke wolk de zon schijnt. En Jacin kan het weten.

De eerste videoclip van de Happyland-tape was het nummer Kspreyopjebytch. Het nummer bleek succesvol en werd opgepikt door rappers Bokoesam en Ronnie Flex. Een half jaar nadat Happyland werd uitgebracht, moest Jacin stoppen met zijn opleiding aan de Nederlandse Pop Academie, omdat hij het te druk had met optredens. Afgelopen Pinksterweekend 2019 blies hij op Pinkpop het dak eraf zodat ook daar nu volop parkeergelegenheid is ontstaan!

De supports C-Jay en Myco brengen je ‘die drillshit’ rechtstreeks uit je buurt. Je zag misschien al een video van C voorbijkomen op YouTube of misschien ken je hem van z'n pokoes op Spotify. Hoe dan ook, check nu hun sessies.
Shaq zelf staat bekend om zijn aanstekelijke mengeling van bubbling, beats en dancehall.