27-SEP

VERPLAATST NAAR 24 JAN | KNARS - FRANKIE TEARDROP

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 7,50

Deurverkoop

€ 10

Deur open

21:00 uur

Aanvang

21:30 uur

Wegens omstandigheden hebben wij het concert met Knars en Frankie Teardrop moeten verplaatsen. Niet getreurd! Op vrijdag 24 januari staat Flux weer op zijn kop met een heerlijke package!

KNARS
Er wordt achter de schermen al een tijdje geschaafd en gesleuteld aan een nieuw album van de band Knarsetand. Alhoewel de band, geformeerd rond frontman en artistiek leider/producer Martijn Holtslag, al een jaar lang nieuw materiaal live speelt is er nog maar bar weinig uitgebracht. 

De al uitgebrachte singles tekenen een sound gevuld met breakbeat, garagepunk en drum'nbass invloeden. En we mogen niks minder verwachten van het album dan dat. Met de mix van vieze breakbeat en donkere punkriffs sloopt de band festivals en haalt de ene positieve recensie na de andere binnen. 

Zelfs het buitenland loopt al weg met de band, zo tourde de band al in Hongarije, Frankrijk en werd opgepikt door Amerikaanse muziekblogs. 
Denk aan: harde riffs, diepe subs, agressieve synths, psychedelische soundscapes, felle teksten, en vooral, muzikaliteit, want alhoewel dance muziek, wordt de muziek door een 7 koppige band, inclusief 2 blazers, live gespeeld. Optredens van Knarsetand zijn even wild als mysterieus, even dansbaar als sexy. Zweten en dansen, over de top van de moshpit en weer terug. 

Referenties die al snel worden genoemd zijn The Prodigy, Pendulum en Rage against the machine. Maar Knarsetand heeft vooral een eigen sound die alles kapot maakt.

FRANKIE TEARDROP
Zaans syntpunk trio FRANKIE TEARDROP heeft besloten dat er maar één manier is om te dealen met frustratie en agressie… namelijk muziek: hard en puur!

Verwacht een avond vol humor met cynische standpunten over ‘the mad, mad modern world’.