07-SEP

DE FLUX OP DE ZAANSE UITMARKT!

Locatie

Rozengracht Evenemententerrein

Plaats

Zaandam

Entree

Gratis

Deur open

15:00 uur

Aanvang

15:00 uur

Podium de Flux en de Flux Popschool staan dit jaar weer in volle glorie op de Zaanse Uitmarkt om jou te informeren van wat wij allemaal voor een mooie dingen gaan doen aankomend seizoen.
In onze stand vind je onder andere openbare DJ lessen met een Silent Disco.
Daarnaast treden op: Ruben Hoeke samen met het Zaans Showorkest, Identity Crisis en S-Cape.

Ruben Hoeke laat met een tipje van zijn gitaarkunsten zien wat hij gaat doen in de Flux aankomende winter. En reken maar dat dit omvangrijk is. Hij komt met zijn gitaartalenten, brengt een nieuwe plaat uit en heeft samen met de Flux een nieuw programma samengesteld inzake Blues aan de Zaan.

Identity Crisis is in de huidige bezetting pas een jaar aan het repeteren bij de Popschool, maar hebben in deze korte tijd al een te gek repertoire opgebouwd! Door de brede muzikale voorkeur komt er in het repertoire van alles langs; bekende covers van o.a. Amy Winehouse en The Beatles, maar ook minder bekend werk van artiesten als Chris Stapleton en Philip Sayce.

Robert Swijgman is bandcoach bij de Popschool. In 2012 studeerde hij af aan het conservatorium met als hoofdvak de elektrische gitaar. Naast zijn werkzaamheden als bandcoach staat hij regelmatig zelf op het podium en is hij actief als producer en songwriter. Al deze passies brengt hij met ontzettend veel plezier over tijdens de bandcoaching workshops.

S-Cape is een gezellige Popschool band met leden uit de Zaanstreek/Amsterdam waarbij plezier maken tijdens de repetities en uitvoeringen voorop staat. Ze spelen vrolijke up-tempo muziek van verschillende artiesten, van de jaren 70 tot de huidige hits met af en toe een rustige song tussendoor.
Line Up
Petra Flens (zang), Helma Beier (zang), Ineke de Jong (zang), Miranda Groot (zang/piano) Martin Gaag (gitaar), Sjoerd Klarenbeek (gitaar), Marek Kupperman (drums), en Theo Wijdeven (bas/docent).