15-NOV

TWICE THE SAME, INBETWEEN COLOURS & PACKAGE OF GOODIES (ZAANSE INDIE, FUNK, POP, ROCK)

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 5

Deurverkoop

€ 7,50

Deur open

21:00 uur

Aanvang

21:30 uur

'Zodra de show van Twice The Same begint gaat het helemaal los.' Deze vier ambitieuze kerels barsten sneller en harder dan een vuurwerk explosie het podium op! Bereid je voor op een excentrieke walm van stevige hard rock in combinatie met een flinke groove om je vingers bij af te likken. Twice The Same heeft een reputatie opgebouwd van strakke, unieke, energieke en in-your-face shows, zowel binnen Holland als daarbuiten.

Package of Goodies is een rockband uit de omgeving van Amsterdam. In deze formatie bestaan ze al sinds 2014, maar een groot deel van de bandleden speelt al langer samen. Zo zitten de bands Cosmic Raiders en Fountain of Fyah nog in het DNA van Package of Goodies. Verwacht daarom een brede variatie van stijlen, zoals rock, funk, hiphop en reggae. In 2016 hebben we een EP uitgebracht, genaamd Green Pockets, en dit voorjaar onze nieuwe singles ‘Steaming Ways’ en ‘Necessary Groove’. Met nog meer releases op de planning en leuke optredens in het verschiet is Package of Goodies klaar voor 2019!

Inbetween Colours is een Zaanse band, bestaande uit jonge en gepassioneerde muzikanten. In de originele nummers van Inbetween Colours is de invloed van de vroegere covers goed samengevoegd tot één eigen genre. Er zijn invloeden van pop, rock, funk en indie te horen en de muziek is vrolijk, licht en catchy. De nummers nodigen uit tot het wagen van een dansje en er wordt dan ook regelmatig flink gedanst bij de optredens van Inbetween Colours.