26-JAN

SONGBIRD SUNDAY SPECIAL - BANNER

Locatie

De Wormerveerse Vermaning

Plaats

Zaanweg 57

Entree

Gratis

Deur open

15:00 uur

Aanvang

15:30 uur

Tijdens ‘Songbird Sunday’ staan verschillende lokale singer-songwriters op het podium van de Wormerveerse Vermaning. Host en zangeres Jerney Molenaar stelt iedere editie een zondagmiddag- programma samen van 6 tot 8 zangers/zangeressen die hun eigen muziek schrijven. Dit varieert van jongeren die hard bezig zijn hun talent te ontwikkelen tot semiprofessionele singer-songwriters met uitgebracht werk. Deze editie met special guest Banner!

Grote, organische songs verweven met creative fingerpicking. Songwriter Banner. heeft in twee jaar tijd een onmiskenbare handtekening voor zichzelf gecreëerd. De dromerige indie-folk, die tot dusver op twee EP’s gevangen werd, leverde al ruim een miljoen streams op. Dit terwijl Banner. als support van o.a. Villagers, Newton Faulkner, Rhys Lewis en het soloproject van Tame Impala-drummer Julien Barbagallo langs enkele van de mooiste popzalen van Europa tourde.

Sinds de release van debuutsingle Compass in 2017 is Banner. niet meer weg te denken uit diverse internationale Spotify playlists. Muzikaal doet Banner. denken aan grootheden zoals Nick Mulvey, Fink, Ben Howard en John Martyn, veelal met zijn explosieve liveband op het podium. Na eindeloos touren door Nederland, Duitsland, Zwitserland, Luxemburg, Italië en Engeland keert Banner. in de winter van 2019/2020 terug naar de basis. In een speciale intieme duo set-up geeft hij met zijn gitaarwerk in de spotlight een voorproefje van nieuwe muziek.

Iedereen is van harte welkom. Dus kom gerust even binnenlopen, bestel een drankje en ontdek wat voor muzikaal talent we in de regio hebben rondlopen. De middag begint om 15:30 (deuren open om 15:00) en is gratis toegankelijk.

Schrijf je zelf muziek en vind je het leuk om een keer op ons open podium te staan? Je bent welkom. Neem contact op dan bespreken we de mogelijkheden. Je mag jezelf begeleiden of je kunt je laten begeleiden door onze professionele pianist. Opgeven kan bij Jerney Molenaar info@lacantante.nl

Songbird Sunday is een initiatief van Zangschool La Cantante in samenwerking met de Flux Popschool.