24-JAN

GEANNULEERD WEGENS ZIEKTE | KNARS & DESERT COLOSSUS

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 6

Deurverkoop

€ 9

Deur open

20:30 uur

Aanvang

21:00 uur

LET OP! HET CONCERT VAN 24 JANUARI IS WEGENS ZIEKTE GEANNULEERD. KAARTKOPERS ZIJN VIA MAIL OP DE HOOGTE GEBRACHT BETREFT RETOUR TICKETS.


De festivalsensatie Knars (voorheen Knarsetand) komt naar Podium de Flux! Met zeven man sterk brengt de band een overdonderende sound vol punkrock, breakbeat, electronica, balkan en cumbia. Je wordt meegesleept door de hallen van hun gekkenhuis, langs kamers vol intense, rauwe, tegendraadse en hypnotiserende indrukken.

Desert Colossus komt uit Zaandam en geeft een nieuwe dynamiek aan het bekende stonerrock genre. Desert Colossus zal goed in de smaak vallen bij fans van Fu Manchu, Red Fang en Truckfighters.

Drums, bas en hypnotiserende atmosferen met Valerio Recenti (My Propane, Countermove), Koen Herfst (Armin van Buuren, i-Chaos) en Timothy Dunn (The Great Communicators). Zij vormen Voodoo Chambers: donkere en zweterige melodieën voor mensen die van rock houden, trip hop en het geluid van drums rond een vuur of de schemerige lichten van een boudoir. Spelen met beats, basgeluiden en muzikale invloeden van rock tot EDM en mediterrane muziek.