21-FEB

GEANNULEERD | RESERVOIR DOGS BAND, GEORGE BAKER & WAAR ZIJN DIE HANDJES

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 15

Deurverkoop

€ 18

Deur open

19:30 uur

Aanvang

20:00 uur

Helaas wordt het concert van 21 februari, Reservoir Dogs Band & George Baker, geannuleerd. Door overmacht hebben wij helaas niet eerder melding kunnen maken, excuses hiervoor. Hierbij een statement van de band.

Door onvoorziene omstandigheden zijn we helaas genoodzaakt om het optreden van 21 feb in de Flux te cancellen. Onze excuses aan diegenen die zich op de avond hebben verheugt.

Kaarten kunnen gereclameerd worden via Podium de Flux.

Greetz Reservoir Dogs Band

---------------------------------

In augustus 2019 ging de nieuwe Tarantino, “Once Upon A Time in Hollywood”, in premiere. De Nederlands/Belgische formatie Reservoir Dogs Band gaat dit vrijdag 21 februari vieren met een vernieuwde liveshow, de beste muziek uit alle films van Tarantino in Tarantino style! De ultieme live beleving voor film- en muziekliefhebbers. Tijdens de tour zal de band diverse keren vergezeld worden door George Baker, “Mr. Little Green Bag”, o.a. bekend van de film Reservoir Dogs.
Afgelopen jaren deed de band ruim 125 shows in binnen- en buitenland en speelde o.a. ook op de premiere van Django Unchained en werkte samen met Entertainment One en Sony Pictures om de films van Tarantino te promoten.Bijkomend was de band ook te zien en te horen bij zowel 3FM en De Wereld Draait Door. Eind 2017 verscheen de eerste CD “Death Trap”

Bandleden:
Bill aka Mr.Pink
Vincent Vega aka Mr.Blonde
Aldo Raine aka Mr.Orange
Mr. Nice Guy Eddy aka Mr.White
Stuntman Mike aka Mr.Brown
Mr.Wallace aka Mr.Black
O’ren Ishii aka Ms Blue


Support: Waar Zijn Die Handjes
Waar zijn die handjes? Hou je van smartlappen in de kroeg en van hard gaan op punkrock in de moshpit? Geen stress, nu kan het allebei! Bij waar zijn die handjes zing je al je favo tunes van hazes tot borsato mee terwijl je vol gas de polonaise doorgaat. De Hollandse hits schieten als een sneltrein het revu door, dus grijp je pikketanussie en gas er op!