27-APR

KONINGSDAG - I.S.M. JOTTEM! | FLUXTV

Locatie

FluxTV

Plaats

Youtube Stream

Entree

Gratis

Deur open

20:30 uur

Aanvang

20:30 uur

Normaal ergens op een plein, nu zijn we gezellig online’

Flux Koningsdag is ook dit jaar weer ‘aan’! Waar we het nu niet even buiten kunnen doen gaan we gewoon naar binnen. Kijk in je eigen vertrouwde veilige omgeving naar de leukste spraakmakende Zaanse bands en artiesten van deze periode. Lekker dansend door je huiskamer, balkon, tuin of terras met oranje hoed of sjaal.

Line up:
Waar Zijn Die Handjes
Waar Zijn Die Handjes? Hou je van smartlappen in de kroeg en van hard gaan op punkrock in de moshpit? Geen stress, nu kan het allebei! Bij de band ‘Waar Zijn Die Handjes’ zing je al je favo tunes van Hazes tot Borsato mee terwijl vol gas de polonaise in versnelling doorgaat. De Hollandse hits schieten als een sneltrein de revu door. Grijp je pikketanussie en gaan!

Tupperwr3
Tupperwr3 laveert ergens losjes tussen Joy Division en R.E.M. door.
Debuutalbum ‘De muze van de puntmassa’ die afgelopen februari is uitgekomen vertolkt de melancholie van een vergeten stad gesitueerd aan een rivier in stemmige tonen en poëtische woorden. Tupperwr3 bestaat uit: Bas Rijmtuin (gitaar), Jeff Woesthoom (bas) Mavah Dansrijk (drums).

Rauw en Teder
Rauw en Teder bestaat uit Bart Minderman en Jeroen Booy. De groep speelt stevige rock & roll songs met strakke drumpartijen ondersteund door harde gitaren. Jeroen Booy speelde in The Scene. Zijn virtuositeit en eigenzinnige manier van drummen had veel invloed op de sound van deze voormalige band en dat statement vervult hij bij Rauw en Teder opnieuw.

Tyrone
Tyrone aka Tyroneskii (23), is een nieuwe opmerkzame artiest uit Zaandam. De artiest dropte twee jaar geleden zijn eerste single ‘Get off my back’ waarin veel artiesten vanuit en buiten Zaandam te voorschijn kwamen. Tyrone staat voornamelijk bekend om zijn Engelse muziekstijl en wordt zelfs de sterkste Engelstalige artiest uit zijn stad genoemd. Zijn grootste talent is zijn mogelijkheid om zijn flow te switchen van Engels naar het Nederlands. Dit laat hij ook zeker horen in zijn gezamenlijke EP genaamd ‘Ski’. Samen met zijn broskii Denzell Jordan (de vader van alle artiesten uit Zaantje), gaan de twee artiesten de wereld laten zien dat muziek in hun bloed stroomt!!!

Denzell
Denzell Jordan (24), geboren en getogen in Zaandam is een multi-getalenteerde opkomende artiest.
Ondanks dat hij nog geen landelijke bekendheid heeft is hij bij de meeste rappers uit zijn stad wel een bekende omdat hij namelijk erg veel voor ze heeft betekend met zijn thuisstudio.
Nu vindt hij dat het tijd is om te laten horen wat hij echt in huis heeft als artiest zijnde. Samen met zijn broski “Tyrone” zal Zaanstad omver ‘geblazen’ worden.