27-SEP

NH POP PRESENTEERT: 3:AM & JACOB D. EDWARD - OP SLEEPTOUW

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Hemkade 48

ENTREE

UITVERKOCHT

Deur open

19:30 uur

Aanvang

20:00 uur

NH Pop heeft een nieuw project gelanceerd: Op Sleeptouw! Zes 'masteracts' worden de komende maanden door ons en professionele masters op sleeptouw genomen.Ons Zaans talent 3:AM wordt de komende maanden gecoacht door niemand minder dan Anne-Fay! Benieuwd wat zij hebben geleerd? Op zondag 27 september zijn ze te bewonderen in de Flux bij de masterclassshow!

**Masteract | 3:AM**
3:AM bestaat uit Katrina Manaog, Donovan Hilbrink en Ruby Souvernir. Ze hebben de afgelopen jaren solo, in een groep en als trio vele optredens gedaan. Dat laatste beviel zo goed dat ze besloten het serieuzer aan te pakken. Met hun originele manier van harmonieën zingen maken ze van elke ballad en uptempo song hun eigen versie. Ook Davina Michelle heeft hun al opgemerkt, en deelde 3:AM’s versie van haar single SKYWARD op haar eigen instagram. 3:AM is nu druk bezig met eigen materiaal.

**Anne-Fay | master van 3:AM**
Pop, hip-hop, gospel, zingen in deze genres is Anne-Fay niet onbekend. Naast dat ze professioneel danseres is, maakt ze ook muziek op hoog niveau. Ze werkte samen met vele Nederlandse artiesten, zong in het ZO Gospel Choir in Concert en speelde in samenwerking met boekingskantoor Topbillin’ met haar eigen dansproject ‘Cookachoo’ op o.a. Lowlands , Mysteryland en Milkshake Festival. Dit jaar nog komt haar debuutalbum ‘Reaspora’ uit. En gaat ze voor ons als master aan de slag om 3:AM naar nieuwe hoogtes en muzikale avonturen te brengen.