08-MEI

HEROES: WALTZBURG, KITCHENETTE & THE LOST NOISE | WORDT VERPLAATST - DATUM VOLGT

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 5

Deurverkoop

€ 6,50

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:30 uur

Nieuwe talenten met Zaanse talenten onder 1 dak!
Podium de Flux is een samenwerking aangegaan met Heroes Music Bar en boekingskantoor Friendly Fire voor een reeks van optredens met opkomende artiesten/bands aangevuld uit de eigen Zaanse regio. Bezoekers die komen
krijgen een extraatje bij de deur.

Waltzburg maakt eigenzinnige en melodieuze upbeat indie, geschreven door een pessimistische slaapkamer producer, vervolgens tot leven gebracht met zijn beste vrienden. Samen met producer Simon Akkermans werkte de Nijmeegse band hun melodische indie-pop uit in Kytopia, Utrecht. De songs zijn super catchy, onvervalst en recht uit het hart en doen op de beste manier mogelijk denken aan bands als Vampire Weekend, Real Estate en Modest Mouse.

De ervaren zanger Chris O. Kikić treedt op onder de naam Kitchenette. Zijn eerste EP ‘Berserkia’ zit vol met wilde synths en gitaren die ons denken aan The War On Drugs en Kurt Vile. Kwalitatief sterk en lekker om naar te luisteren wanneer je een roadtrip maakt. Chris is zeker geen onbekende in het circuit. Na vele jaren in verscheidene bands te hebben gespeeld is hij een solocarriere gaan ambiëren. Een mooie zet aangezien hij door de jaren ervaring meteen sterk uit de startblokken schiet! In 2018 deed hij mee aan de Popronde als OOR talent en stond hij in het voorprogramma van Blaudzun en Fischer-Z. Er komt nieuwe muziek aan in 2020 en live is Kitchenette een vijfkoppige band met leden van o.a Evant Garden.

Scheurende gitaren, funky bas lijnen en een dikke groove. Dat is The Lost Noice, de Indie Rockband uit Noord-Holland! The Lost Noise heeft het allemaal in zich, terwijl zij ook het experiment niet uit de weg gaat. Qua sound neigt The Lost Noise richting Foo Fighters en Anouk, afgewisseld met artiesten als Bloc Party. Dat maakt de muziek uniek en verfrissend.