18-SEP

50 JAAR HENDRIX _ FINALE JIMI HENDRIX AWARD | I.S.M DE GITARIST

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 15

Deurverkoop

€ 18

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:30 uur

Jimi Hendrix is onsterfelijk. Toch zal het op 18 september 50 jaar geleden zijn dat hij is overleden. Dat vieren wij met een groot aantal bekende gitaristen en andere prominente muzikanten. Hendrix leeft voort, zelfs nog steeds bij jonge gitaristen. Ben je ook een Hendrix-fan, heb je zijn spel al een beetje in de vingers, en ben je op 18 september niet ouder dan 21 jaar? Doe dan mee aan de contest waarmee je de allereerste Jimi Hendrix Award kunt winnen!

Hoe kan je meedoen?
Stuur ons de link naar een filmpje van jezelf dat je op YouTube zet waarin je je eigen Jimi Hendrix-interpretatie laat horen. Dat mag helemaal solo, dat mag over een echte Hendrix-track ‘minus guitar’ of laat je horen met je eigen band!


Stuur je videolink naar: programmering@podiumdeflux.nl en info@gitarist.nl. De sluitingsdatum is 15 juli.

Finale op 18 september
Uit de inzendingen kiest een prominente jury welke drie gitaristen in de finale komen te staan tijdens het Jimi Hendrix 50 jaar event op vrijdag 18 september bij ons op de bühne! De winnaar krijgt natuurlijk die allereerste Jimi Hendrix Award in handen, maar ook mooie prijzen, die we binnenkort bekend maken!

50 jaar Jimi Hendrix is een project van De Flux en Gitarist Magazine www.gitarist.nl